Johan Derksen blijft shockeren in Veronica Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe seizoen van de Eredivisie staat op het punt van beginnen. De mannen van Veronica Inside mogen na een woelige zomer ‘gewoon’ weer aan de slag. De eigenwijze Johan Derksen heeft gelukkig niet geleerd van alle ophef…

“Dit komt nooit meer goed”, zuchtte René van der Gijp na het rampzalige slot van Veronica Inside vorig seizoen. Heel Nederland, inclusief René en VI-collega Johan Derksen, had even geen zin meer in het voetbalpraatprogramma na de veelbesproken zwarte piet-rel. Toch zijn de mannen nu, niet met Hélène Hendriks maar ‘gewoon’ met Wilfred Genee als presentator, weer elke week op tv met hun avondje kantinepraat. Of de mannen nu wél op hun woorden gaan letten? Je raadt het al…

Lees ook: Helene Hendriks is lichtpuntje bij Veronica Inside

Johan Derksen blijft alles zeggen in Veronica Inside

Johan Derksen heeft voorzichtig al een klein vuurtje aangewakkerd. Veronica Inside zonder pittige uitspraken is als een frietje zonder zout. Voor de trouwe kijker is het dus een grote opluchting dat Johan nog steeds ‘de oude’ is, en dus weinig geleerd heeft van alle ophef. Hij kwam onder vuur te liggen nadat hij een ondeugende grap maakte over rapper Akwasi en zwarte piet. Johan heeft aangegeven dat hij gewoon “alles blijft zeggen” zoals hij dat altijd al deed. Smullen geblazen dus!

Jan Boskamp: ‘misschien kan ik een beetje stoken’

Ook sidekicks Hans Kraay jr., Wim Kieft en Jan Boskamp zullen weer aanwezig zijn dit seizoen van Veronica Inside. Vooral Boskamp, die zich vreselijk verveeld heeft zonder voetbal de afgelopen maanden, heeft er weer zin in. Hij lacht achteraf om alle ophef, en geeft alvast aan dat hij ‘misschien een beetje kan stoken’ tussen de heren aan tafel. Ze nemen het Wilfred Genee nog altijd kwalijk dat hij tijdens de media-rel niet de kant van zijn VI-collega’s koos.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!