Jill de Robles is boos op ‘leugenachtige’ Kjeld Nuis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

‘Zand erover, maar je bent wel een eikel’. Jill de Robles is he-le-maal klaar met haar ex Kjeld Nuis. De schaatser zette zijn vrouw zomaar aan de kant voor een avontuurtje met de veel jongere Joy Beune. Kan gebeuren. Liefde laat zich niet sturen. Maar hij moet wel eerlijk zijn over z’n escapades, vindt boze Jill…

Je kunt tien keer Kjeld Nuis heten, en tig gouden medailles om je nek hebben hangen, en toch laat je je verleiden door de 21-jarige Joy Beune. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dat weten we als mannen onder elkaar maar al te goed. Toch is het dan netjes om de vrouw die je achterlaat niet met een rotgevoel te laten zitten. Natrappen is al helemaal uit den boze. We hebben het hier namelijk wel over voormalig Miss Nederland Jill de Robles. Ook niet de minste!

Lees ook: Wie is Joy Beune?

Jill de Robles houdt niet van leugenaars

Jill de Robles had jarenlang een relatie met schaatser Kjeld Nuis. De twee hebben zelfs een zoontje samen, genaamd Jax. Toch was dit geluk niet genoeg voor de schaatskampioen. Hij ruilde Jill (31) in voor een jonger, sneller schaatsend blaadje: Joy Beune (21). Da’s een wissel waar zelfs Sven Kramer van opkijkt! Lullig dat een jong gezin sneuvelt, maar zoals Kjeld het zelf al schetste: bij elkaar blijven voor een kind levert later nóg meer gelazer op.


Jill en Kjeld in betere tijden. Foto: Instagram

Kjeld Nuis rijdt scheve schaats met Joy Beune?

Jill de Robles en Kjeld Nuis gingen uit elkaar, en zijn volgens verschillende interviews nog ‘gewoon’ goed met elkaar. Tot op zekere hoogte. Jill de Robles pikt namelijk een hoop, maar dat Kjeld nu in interviews roept dat hij niet vreemdging met Joy Beune, gaat haar te ver. Hij reed namelijk wel degelijk een scheve schaats, zegt Jill nu. “De goedpraterij ben ik zat”, aldus de voormalig Miss Nederland op Instagram Stories. We zijn benieuwd wat Kjeld en Joy hier van vinden…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune) op

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten