Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Model Jessie Jazz Vuijk heeft natuurlijk een goede stijl in kleding; ze is immers niet voor niets een bekend model! Daardoor zien we Jessie ook vaak in de nieuwste topjes, broekjes, jurkjes en meer prachtige kleding. Maar wat Jessie nu aan ons heeft laten zien is weer van een ander niveau. We worden direct aangestaard door de twee grote vriendinnen die onder haar topje verborgen zitten!

Onze prachtige Jessie Jazz Vuijk laat zich goed bekijken

Model Jessie Jazz Vuijk heeft bijzondere nieuwe kleding gekocht, waardoor de twee grote vriendinnen van Jessie onder het topje goed bekeken kunnen worden! Ze draagt in de video twee verschillende topjes waarin je kan zien dat de twee parels van Jessie bijna door haar topje heen prikken! Op de twee bijzondere, maar ook zeker mooie luchtige outfits, krijgt Jessie dan ook wel vele reacties. Zelfs Anna Nooshin reageert met: ”Kijk nouuuuu!” En ook andere volgers van Jessie vinden het nodig om een complimentje achter te laten: ”Je ziet er zo goed uit!”, ”Aaaaaah je straalt!”, ”Omgg hoe knap!” en ”Wat zie je er goed uit!” Het is overduidelijk, iedereen houdt van deze twee outfits die ze aan iedereen heeft laten zien.

Bekijk hieronder een paar foto’s uit het filmpje of klik hier om het helemaal te bekijken!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje

Meer zien van Jessie Jazz Vuijk? Dat kan op Instagram

Op het Instagramkanaal van Jessie Jazz Vuijk kan je nog veel meer prachtige foto’s, video’s en story’s bekijken. Daar plaatst onze blonde model graag privé kijkjes uit haar leven, promoot ze bijna altijd wel een product of bedrijf, laat ze al haar vakantie avonturen bekijken en zien we haar ook stralen wanneer ze samen is met haar lieve vriend, Kai Gorgels. En ook zien we soms zelfs de twee samen met hun kindje Xavier in een familiefoto. In ieder geval plaatst Jessie genoeg leuke materiaal om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!