Jennifer Lopez had stripper moeten worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jennifer Lopez Hustlers

Zangeres heeft het opvallend goed naar haar zin aan de paal!

Zingen kan ze, dat weten we. Bewegen kan ze ook. Maar heb je de 50-jarige Jennifer Lopez ooit zien zwieren en zwaaien aan een stripper-paal? Dan staat je een heleboel lekkers te wachten in haar nieuwste film Hustlers. De film krijgt lovende kritieken, dus sla twee vliegen in één klap: neem je vriendin mee naar een goede film, én geniet twee uur lang van een strippende J-Lo! Kans bestaat dat je vriendin nog het een en ander opsteekt van die verleidelijke dames op het witte doek ook!

We zeggen dames, want Jennifer is niet alleen: ook o.a. Keke Palmer en Lili Reinhart laten hun kwaliteiten zien in film, die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal over een groep strippers die hun steenrijke Wall Street-klantenkring op handige manier miljoenen dollars aftroggelde. Hieronder vind je alvast een aantal fijne teasertjes. De volledige film is vanaf 11 september te zien in Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!