Jennifer Lopez had stripper moeten worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jennifer Lopez Hustlers

Zangeres heeft het opvallend goed naar haar zin aan de paal!

Zingen kan ze, dat weten we. Bewegen kan ze ook. Maar heb je de 50-jarige Jennifer Lopez ooit zien zwieren en zwaaien aan een stripper-paal? Dan staat je een heleboel lekkers te wachten in haar nieuwste film Hustlers. De film krijgt lovende kritieken, dus sla twee vliegen in één klap: neem je vriendin mee naar een goede film, én geniet twee uur lang van een strippende J-Lo! Kans bestaat dat je vriendin nog het een en ander opsteekt van die verleidelijke dames op het witte doek ook!

We zeggen dames, want Jennifer is niet alleen: ook o.a. Keke Palmer en Lili Reinhart laten hun kwaliteiten zien in film, die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal over een groep strippers die hun steenrijke Wall Street-klantenkring op handige manier miljoenen dollars aftroggelde. Hieronder vind je alvast een aantal fijne teasertjes. De volledige film is vanaf 11 september te zien in Nederland.

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten