Jennifer Lopez had stripper moeten worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jennifer Lopez Hustlers

Zangeres heeft het opvallend goed naar haar zin aan de paal!

Zingen kan ze, dat weten we. Bewegen kan ze ook. Maar heb je de 50-jarige Jennifer Lopez ooit zien zwieren en zwaaien aan een stripper-paal? Dan staat je een heleboel lekkers te wachten in haar nieuwste film Hustlers. De film krijgt lovende kritieken, dus sla twee vliegen in één klap: neem je vriendin mee naar een goede film, én geniet twee uur lang van een strippende J-Lo! Kans bestaat dat je vriendin nog het een en ander opsteekt van die verleidelijke dames op het witte doek ook!

We zeggen dames, want Jennifer is niet alleen: ook o.a. Keke Palmer en Lili Reinhart laten hun kwaliteiten zien in film, die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal over een groep strippers die hun steenrijke Wall Street-klantenkring op handige manier miljoenen dollars aftroggelde. Hieronder vind je alvast een aantal fijne teasertjes. De volledige film is vanaf 11 september te zien in Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...