Jennifer Lopez had stripper moeten worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jennifer Lopez Hustlers

Zangeres heeft het opvallend goed naar haar zin aan de paal!

Zingen kan ze, dat weten we. Bewegen kan ze ook. Maar heb je de 50-jarige Jennifer Lopez ooit zien zwieren en zwaaien aan een stripper-paal? Dan staat je een heleboel lekkers te wachten in haar nieuwste film Hustlers. De film krijgt lovende kritieken, dus sla twee vliegen in één klap: neem je vriendin mee naar een goede film, én geniet twee uur lang van een strippende J-Lo! Kans bestaat dat je vriendin nog het een en ander opsteekt van die verleidelijke dames op het witte doek ook!

We zeggen dames, want Jennifer is niet alleen: ook o.a. Keke Palmer en Lili Reinhart laten hun kwaliteiten zien in film, die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal over een groep strippers die hun steenrijke Wall Street-klantenkring op handige manier miljoenen dollars aftroggelde. Hieronder vind je alvast een aantal fijne teasertjes. De volledige film is vanaf 11 september te zien in Nederland.

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Gerelateerde berichten