Jennifer Hoffman binnenkort te zien in de Luizenmoeder de Film

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed nieuws voor alle fans van De Luizenmoeder en natuurlijk van Jennifer Hoffman. De populaire serie over herkenbare personages als juf Ank en moeder Hannah komt al snel naar het grote doek.

30 Juni wordt de dag dat bioscoop gaand Nederland kan genieten van de speelfilm over de populaire serie De Luizenmoeder. Vanaf die dag draait de komische film in de bioscopen. Distributeur Dutch FilmWorks durft het toch aan om de film, die eerst pas in het najaar te zien zou zijn vanwege de sluiting van de bioscopen, vanwege de versoepelingen te laten draaien. En dat betekent dat je snel weer mag genieten van actrice Jennifer Hoffman.

Lees ook: Jennifer Hoffman deelt opvallende reeks mislukte foto’s
Het plot

Waar gaat de film dan precies over? Nou, het is wat later in de tijd. Directeur Anton werkt niet meer op basisschool De Klimop. Juf Ank probeert uit alle macht de boel weer op de rails te krijgen. Maar dat lijkt natuurlijk allemaal een stuk moeilijker dan vooraf gedacht: er is onderbezetting, corona maakt het niet makkelijk en de ouders zijn nog veeleisender geworden. De Luizenmoeder was twee jaar geleden op tv en trok wekelijks vele miljoenen kijkers. Maar na twee seizoenen stopte de serie, onder meer omdat schrijver en acteur Diederik Ebbinge geen zin meer had.
Jennifer is back!

Luizenmoeder – De Film betekent de terugkomst van actrice Jennifer Hoffman. De actrice liet een tijdje vanwege haar zwangerschap niks van zich horen, maar is nu weer terug op het witte doek. Fans van de continu verbaasde moeder Hannah zullen blij zijn om haar weer te zien. Al zijn de meeste mensen wel erg blij om Jennifer te zien. Niet heel gek ook, ze ziet er nog steeds hartstikke goed uit.
New role, new me

Jennifer Hoffman blijft niet te lang stilstaan bij de glansrijke terugkeer van haar rol Hannah. Ze heeft namelijk alweer nieuw werk klaarliggen voor haar. Wat dat werk is houdt ze nog even geheim, maar ze heeft er in ieder geval een drastisch ander kapsel voor genomen. Haar normaal losse, halflange haar heeft ze voor de gelegenheid opgestoken in een serieuze knot. Het is te hopen dat Jennifer niet al te serieus zich hoeft te gedragen in haar nieuwe rol. Het is namelijk veel leuker om haar lekker los te zien gaan in komische of luchtige rollen. Al zal het voor de actrice ook wel eens fijn zijn om iets serieus te mogen spelen.

Juf Ank is opwindend

Ook actrice Ilse Warringa is terug. En niet alleen in haar rol als juf Ank. Ze maakt ook haar regiedebuut met de film. En dat Jennifer Hoffman niet de enige actrice is die mannen erg spannend vinden onthulde Ilse eerder al: “Sommige mannen vinden Juf Ank blijkbaar opwindend. Ik kreeg zelfs aanzoeken” liet ze weten. Benieuwd hoe dat zal gaan na de bioscoopfilm.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!