Je gelooft je ogen niet: Extreem afgevallen zangeres Numidia toont eindresultaat op foto’s zonder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zangeres Numidia laat iedereen even goed schrikken. Ze laat zichzelf namelijk helemaal zien met weinig kleding aan!

Numidia heeft ervoor gezorgd dat iedereen echt even goed moet kijken of het wel echte foto’s zijn! De zangeres heeft namelijk meerdere foto’s gedeeld in samenwerking met Dag Een. De foto’s laten namelijk zien dat ze enorm veel is afgevallen en helemaal gespierd is geworden! Dit had echt niemand zien aankomen van Numidia. Ze is een compleet ander persoon geworden.

Zangeres Numidia is extreem veel afgevallen en deelt alle prachtige foto’s

Onze bekende zangeres Numidia heeft een lang bericht gedeeld waarbij ze vertelt hoe ze binnen een korte tijd wel meer dan 20 kilo is afgevallen. Dat is natuurlijk super knap van de brunette en gelukkig deelt ze dan ook haar volledige verhaal en alle magische foto’s van haar prachtige vormen! Numidia begint het haar bericht door te zeggen dat als je ergens voor vecht je wint en dat haar proces echt een rollercoaster was. Ook zegt ze dan: ”Lekker en gemakkelijk eten was een gewoonte geworden, net zoals slecht slapen en veel piekeren. Ik heb op me allerzwaarste 110 kilo gewogen! Het accepteren dat ik bepaalde kleren niet meer aankon vond ik moeilijk en de strijd met mijzelf bleef maar doorgaan.” Daarom heeft ze zich in november 2023 aangesloten bij Dag Een om een verandering te maken.

De zangeres deelt dat het echt niet makkelijk was en ze echt alles in haar leven moest omgooien. Eten, sporten en haar complete lifestyle. Ook moest ze telkens nee zeggen tegen andere mensen en echt alleen denken aan haarzelf. En dat heeft ze dus gedaan!

Bekijk hieronder een paar van de heerlijke foto’s die Numidia heeft gedeeld!

Zangeres Numidia is extreem veel afgevallen en deelt alle prachtige foto's

Numidia is trots op zichzelf en laat dat dan ook goed zien

Zangeres Numidia is natuurlijk hartstikke trots dat ze in totaal 21 kilo is afgevallen. Ze traint elke dag, kookt gezond eten en gaat vroeg naar bed. Ze zegt zelf dan ook: ” En het allerbelangrijkste ik voel me goed in me herboren en krachtig. Nu wil ik graag de resultaten met jullie delen. Ik hoop dat ik meer mensen kan motiveren en helpen. Want ja… Het kan!” Dit is natuurlijk erg motiverend ook voor haar volgers om haar voor en na foto’s te mogen bekijken en dat ze oprecht haar verhaal deelt met iedereen. Daarom zeggen fans van de zangeres ook dat ze hartstikke trots op haar zijn en ze haar een prachtige vrouw vinden. En dat is ze ook zeker!

Meer zien van zangeres Numidia kan op Instagram

Ben je nu benieuwd naar alle prachtige foto’s en video’s van de brunette Numidia? Dan kan je het beste even een kijkje nemen op haar Instagramkanaal. Daar deelt de zangeres nog veel meer leuke beelden over haar dagelijkse leven en over haar carrière. En ook kan je dan zelf alle foto’s op je gemakje bekijken van haar transformatie. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!