Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Binnen meidengroep OG3NE hebben Shelley en Amy een onlosmakelijke band met elkaar. De twee zusjes zijn namelijk een tweeling en zijn om die reden nog meer naar elkaar toe getrokken. De zusjes vieren dan ook elk jaar hun verjaardag lekker samen en dan maken ze er altijd een groot feest van. Zo ook dit jaar. Dit jaar gingen de getalenteerde zusjes helemaal los met een volle fles. En hun beschonken avonturen werden vastgelegd op foto. Zo kan namelijk iedereen meegenieten van de verjaardag van de beeldschone zusjes van OG3NE.

Lees ook: Zangeres Amy Vol van OGENE draagt strakke pakjes in nieuwe foto’s
Een jaar ouder, een jaar wijzer

De teller bij de zusjes staat inmiddels op 26 lentes jong. Daarmee zijn de twee bekende en bloedmooie zusjes twee van de meest succesvolle vrouwen onder de dertig. Want Amy en Shelley hebben allebei al een hoop bereikt op hun nog jonge leeftijd. Hun oudere zus Lisa feliciteert de meiden dan ook van harte. Zij is hartstikke trots op haar zusjes die elk jaar weer een beetje wijzer worden. En een beetje knapper natuurlijk. Want Amy en Shelley lijken ieder jaar toch weer mooier te zijn geworden. Hoe ze dat doen is nog niet bekend, maar hun geheim hebben ze in ieder geval nog niet gedeeld.
Amy en Shelley Vol zijn de liefste en gekste zusjes

Met je tweeling heb je altijd een bijzondere band. Je voelt je toch al gauw iets hechter met die persoon. Je deelt lief en leed met je tweeling. En je doet samen lekker gek. En dat laatste is precies wat Amy en Shelley regelmatig doen. Niet alleen ’s avonds met een fles bubbels, maar ook overdag zijn de twee onafscheidelijk en doen ze de leukste, gekste en spontaanste dingen. Niet heel vreemd ook, want twee is altijd beter dan één. Op zichzelf zijn de zusjes Vol al enorm knap, maar als je de tweeling bij elkaar zet, dan breken ze alle records. De zusjes zijn namelijk extreem verleidelijk. Iedere man van Nederland zou zich dan ook gelukkig prijzen als hij een van de twee knappe zusjes zijn vriendin mag noemen.
Een mooi jaar voor de boeg

Amy en Shelley hebben een mooi jaar voor de boeg. Samen met hun oudere zus Lisa gaan de beeldschone zusjes een hele leuke tour tegemoet. Daar mogen ze hun favoriete passie uitvoeren, namelijk zingen voor een grote groep enthousiaste fans. En natuurlijk doen de zusjes daar wat leuks bij aan om iedereen in het publiek een beetje te vermaken. Dus bereidt je maar voor op een heel jaar Amy en Shelley in verleidelijke pakjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?