Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Binnen meidengroep OG3NE hebben Shelley en Amy een onlosmakelijke band met elkaar. De twee zusjes zijn namelijk een tweeling en zijn om die reden nog meer naar elkaar toe getrokken. De zusjes vieren dan ook elk jaar hun verjaardag lekker samen en dan maken ze er altijd een groot feest van. Zo ook dit jaar. Dit jaar gingen de getalenteerde zusjes helemaal los met een volle fles. En hun beschonken avonturen werden vastgelegd op foto. Zo kan namelijk iedereen meegenieten van de verjaardag van de beeldschone zusjes van OG3NE.

Lees ook: Zangeres Amy Vol van OGENE draagt strakke pakjes in nieuwe foto’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Een jaar ouder, een jaar wijzer

De teller bij de zusjes staat inmiddels op 26 lentes jong. Daarmee zijn de twee bekende en bloedmooie zusjes twee van de meest succesvolle vrouwen onder de dertig. Want Amy en Shelley hebben allebei al een hoop bereikt op hun nog jonge leeftijd. Hun oudere zus Lisa feliciteert de meiden dan ook van harte. Zij is hartstikke trots op haar zusjes die elk jaar weer een beetje wijzer worden. En een beetje knapper natuurlijk. Want Amy en Shelley lijken ieder jaar toch weer mooier te zijn geworden. Hoe ze dat doen is nog niet bekend, maar hun geheim hebben ze in ieder geval nog niet gedeeld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Amy en Shelley Vol zijn de liefste en gekste zusjes

Met je tweeling heb je altijd een bijzondere band. Je voelt je toch al gauw iets hechter met die persoon. Je deelt lief en leed met je tweeling. En je doet samen lekker gek. En dat laatste is precies wat Amy en Shelley regelmatig doen. Niet alleen ’s avonds met een fles bubbels, maar ook overdag zijn de twee onafscheidelijk en doen ze de leukste, gekste en spontaanste dingen. Niet heel vreemd ook, want twee is altijd beter dan één. Op zichzelf zijn de zusjes Vol al enorm knap, maar als je de tweeling bij elkaar zet, dan breken ze alle records. De zusjes zijn namelijk extreem verleidelijk. Iedere man van Nederland zou zich dan ook gelukkig prijzen als hij een van de twee knappe zusjes zijn vriendin mag noemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Een mooi jaar voor de boeg

Amy en Shelley hebben een mooi jaar voor de boeg. Samen met hun oudere zus Lisa gaan de beeldschone zusjes een hele leuke tour tegemoet. Daar mogen ze hun favoriete passie uitvoeren, namelijk zingen voor een grote groep enthousiaste fans. En natuurlijk doen de zusjes daar wat leuks bij aan om iedereen in het publiek een beetje te vermaken. Dus bereidt je maar voor op een heel jaar Amy en Shelley in verleidelijke pakjes!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...