Jandino laat voetbalhumor per ongeluk in kleedkamer liggen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Voetbalgala Jandino Asporaat

Ooit een comedian werkelijk álle ballen keihard het dak op zien schieten?

Iedereen had vroeger zo’n vriend. De lolbroek die bij elk potje voetbal op ’t pleintje té lomp was, waardoor die bal de hele tijd op het dak terecht kwam. Niemand die erom kon lachen, behalve hij. Dat gevoel kwam gisteren weer helemaal terug toen we naar Jandino Asporaat op het Voetbalgala keken…

We waren er goed voor gaan zitten, voornamelijk omdat Hélène Hendriks de avond aan elkaar zou praten. Ze zag er schitterend uit in haar gouden galajurk, maar toch bleven we de hele tijd met Jandino’s pijnlijke openingsspeech in ons achterhoofd zitten. Dan weet je dat het ’n hele slechte was!

Voetbalgala Helene Hendriks

We drukken ons nog zwak uit als we zeggen dat zijn toespraak niet bepaald lekker viel. De zaal bleef na vrijwel alle punchlines angstvallig stil. Alleen Dusan Tadic lachte zich suf. De Serviër had geluk: hij verstond er vast geen hol van.

Tadic Voetbalgala

Jandino was vorige week een beetje op de hak genomen door de mannen van Veronica Inside. Die vonden dat de comedian geen goede keus was voor zo’n voetbal-avondje. Dat zat Jandino duidelijk niet helemaal lekker. Maar in plaats van het tegendeel bewijzen, tuinde hij er in: hij liet z’n voetbalhumor in de kleedkamer liggen, en ging Johan Derksen te lijf met de allerslechtst getimede ‘je moeder’-grap die we ooit gehoord hebben. Klein detail: Derksen verloor z’n moeder toen hij 31 was. Slechte techniek, Jandino. Weer een bal op ’t dak!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...