Jandino laat voetbalhumor per ongeluk in kleedkamer liggen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Voetbalgala Jandino Asporaat

Ooit een comedian werkelijk álle ballen keihard het dak op zien schieten?

Iedereen had vroeger zo’n vriend. De lolbroek die bij elk potje voetbal op ’t pleintje té lomp was, waardoor die bal de hele tijd op het dak terecht kwam. Niemand die erom kon lachen, behalve hij. Dat gevoel kwam gisteren weer helemaal terug toen we naar Jandino Asporaat op het Voetbalgala keken…

We waren er goed voor gaan zitten, voornamelijk omdat Hélène Hendriks de avond aan elkaar zou praten. Ze zag er schitterend uit in haar gouden galajurk, maar toch bleven we de hele tijd met Jandino’s pijnlijke openingsspeech in ons achterhoofd zitten. Dan weet je dat het ’n hele slechte was!

Voetbalgala Helene Hendriks

We drukken ons nog zwak uit als we zeggen dat zijn toespraak niet bepaald lekker viel. De zaal bleef na vrijwel alle punchlines angstvallig stil. Alleen Dusan Tadic lachte zich suf. De Serviër had geluk: hij verstond er vast geen hol van.

Tadic Voetbalgala

Jandino was vorige week een beetje op de hak genomen door de mannen van Veronica Inside. Die vonden dat de comedian geen goede keus was voor zo’n voetbal-avondje. Dat zat Jandino duidelijk niet helemaal lekker. Maar in plaats van het tegendeel bewijzen, tuinde hij er in: hij liet z’n voetbalhumor in de kleedkamer liggen, en ging Johan Derksen te lijf met de allerslechtst getimede ‘je moeder’-grap die we ooit gehoord hebben. Klein detail: Derksen verloor z’n moeder toen hij 31 was. Slechte techniek, Jandino. Weer een bal op ’t dak!

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...

Gerelateerde berichten