Jandino laat voetbalhumor per ongeluk in kleedkamer liggen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Voetbalgala Jandino Asporaat

Ooit een comedian werkelijk álle ballen keihard het dak op zien schieten?

Iedereen had vroeger zo’n vriend. De lolbroek die bij elk potje voetbal op ’t pleintje té lomp was, waardoor die bal de hele tijd op het dak terecht kwam. Niemand die erom kon lachen, behalve hij. Dat gevoel kwam gisteren weer helemaal terug toen we naar Jandino Asporaat op het Voetbalgala keken…

We waren er goed voor gaan zitten, voornamelijk omdat Hélène Hendriks de avond aan elkaar zou praten. Ze zag er schitterend uit in haar gouden galajurk, maar toch bleven we de hele tijd met Jandino’s pijnlijke openingsspeech in ons achterhoofd zitten. Dan weet je dat het ’n hele slechte was!

Voetbalgala Helene Hendriks

We drukken ons nog zwak uit als we zeggen dat zijn toespraak niet bepaald lekker viel. De zaal bleef na vrijwel alle punchlines angstvallig stil. Alleen Dusan Tadic lachte zich suf. De Serviër had geluk: hij verstond er vast geen hol van.

Tadic Voetbalgala

Jandino was vorige week een beetje op de hak genomen door de mannen van Veronica Inside. Die vonden dat de comedian geen goede keus was voor zo’n voetbal-avondje. Dat zat Jandino duidelijk niet helemaal lekker. Maar in plaats van het tegendeel bewijzen, tuinde hij er in: hij liet z’n voetbalhumor in de kleedkamer liggen, en ging Johan Derksen te lijf met de allerslechtst getimede ‘je moeder’-grap die we ooit gehoord hebben. Klein detail: Derksen verloor z’n moeder toen hij 31 was. Slechte techniek, Jandino. Weer een bal op ’t dak!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...