Jan Smits’ shitlist

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jan Smits' shitlist

Het is hét onderwerp van gesprek in het altijd gezellige Volendam: het inmiddels bijna-wereldrecord ruziemaken van Jan Smit. Aangezien wij niet rusten tot de onderste steen boven is, deden we wat research en formuleerden we Jan Smits’ shitlist.

Jan Smit, Nick, Simon en het verraad

Aangezien Nick geen bestaansrecht heeft zonder Simon en andersom, leek het ons een goed idee, deze twee óók deze keer niet van elkaar te scheiden. We behandelen de ruzies van Jan met zowel Nick als Simon dus even tegelijk. Wat blijkt? De ruzie van Jan met het Volendamse duo heeft alles te maken met verraad en jaloezie. Ja, je hoort het goed. Als we niet beter hadden geweten hadden we deze ruzie dan ook zeker bestempeld als een typische ‘vrouwenruzie’. Kijk, het zit zo. Nick en Simon deden ooit mee aan het televisieprogramma van Jan, Jan Smit de Zomer Voorbij. Hier stopten ze echter mee, omdat ze ”geen tijd meer hadden om mee te doen”.

Op zich geen reden voor een ruzie, zou je denken. Dat was het ook niet, totdat het duo hun eigen programma Talenten Zonder Centen begon. Tja, die timing had beter gekund. Maar, let op! Daar stopt deze flinke fittie nog niet. Nee, de boel escaleerde nog eens even flink, toen Nick en Simon zo’n beetje iedereen uit Volendam uitnodigde in hun programma, behalve (je raadt het al) Jan Smit. We moeten eerlijk toegeven: in deze ruzie was je niet de schuldige, Jan!

Jan, Yolanthe en het verhaal van de verdwenen gastendoekjes

Deze epische ruzie in het track record van Jantje mag natuurlijk niet ontbreken. Het verhaal van Jan, Yolanthe en de verdwenen gastendoekjes viert dit jaar dan ook zijn 10-jarige jubileum. Alhoewel dit zich allemaal in 2009 afspeelde, kunnen de meesten van ons het zich nog wel herinneren.

Vooral het interview met Jans’ boze moeder Gerda zal ons voor altijd bijblijven. Gerda was namelijk erg kwaad op Yo, aangezien ze na de break-up met Jan – volgens Gerda – de gehele inboedel had meegenomen. Ja, dat was inclusief de gastendoekjes, de blender, de citruspers, de dekenkisten én de zijden bloemen ter waarde van € 2000,- niet te vergeten… Achteraf gezien bleek het allemaal wel mee te vallen en was hetgeen dat Yolanthe had meegenomen, gewoon eigendom van Yo zelf.

Jan Smit en de poepende student

O ja, dan was daar ook nog dit ‘akkefietje’ dat zich afspeelde in de zomer van 2017. Een groep studenten had namelijk voor de ontgroening van hun nieuwe leden een heus ‘poepritueel’ bedacht. Helaas voor Jan, vond dit ritueel plaats in zijn voortuin. Het duurde dan ook niet lang, voordat Jan boos naar buiten rende om de ‘poepjongen’ weg te jagen. We snappen het wel hoor Jan, wij worden ook altijd boos als er iemand in onze tuin poept. Hoe dan ook: deze hoort zeker thuis op Jans’ shitlist!

Jan Smit en de familieruzie

We sluiten af met Jans’ meest recente ruzie, namelijk de ruzie met zijn zus Monique Smit. Deze ruzie is – als je het ons vraagt – wellicht de meest ‘nutteloze’ van allemaal. Jan is namelijk boos op zijn zus, omdat Monique een tijdje geleden overstapte naar een andere manager. Waar de blondine eerst nog dezelfde manager had als Jan, is het nu Selena Visser die haar zaakjes regelt. En ja, dat schoot – blijkbaar – bij Jan in het verkeerde keelgat…

Aangezien wij dit enigszins beladen artikel natuurlijk wel op een positieve manier willen eindigen, hebben we wat leuke kiekjes verzameld van de vrouwelijke vijanden van Jan. Geniet ervan!

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.