James Bond vreest voor gezondheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hebt het wellicht gehoord: James Bond: No Time To Die is uitgesteld tot november. De reden raad je natuurlijk al: het Coronavirus. Maar, wat blijkt? Dit  komt 007 best lekker uit.

Waar het allemaal begon

Net als elke James Bond film, heeft ook dit verhaal een spraakmakend begin. De producenten van de langverwachte Bond-film zijn namelijk niet geheel zelf op het idee gekomen om de boel uit te stellen. Sterker nog: het initiatief lag bij een aantal James Bond-fans. Zij waren van mening dat de volksgezondheid zwaarder woog dan de première van een exemplaar uit onze favoriete filmreeksen.

(lees verder na de afbeelding)

Het komt James Bond zelf ook wel lekker uit

Hoewel de meesten van ons ietwat treurig achterbleven na het lezen van dit nieuws, is er echter één iemand die wél van dit fenomeen profiteert: Mr. Bond himself.Want alhoewel het uitstellen afgeschoven wordt op de ‘volksgezondheid’, had de (financiële) gezondheid van de MI6-agent er ook flink onder geleden, was de première niet verzet.

De kans dat er geen hond naar de bioscoop zou gaan was dan ook maar al te aanwezig. Sterker nog: in China alleen al zijn 70.000 bioscopen hermetisch afgesloten na de uitbraak van het Coronavirus.

Gelukkig is James Bond niet Corona-proof

Ten slotte wil Mannenzaken nog wel even zijn waardering uitspreken over het feit dat de productie de nieuwste James Bond film niet ‘Corona-proof‘ heeft gemaakt. Het zou dan ook het meest afgezaagde exemplaar uit de hele reeks geworden zijn.

Daniel Craig die na het toiletbezoek noodgedwongen eerst even zijn handen moet wassen voordat hij achter de superschurk aangaat. Of een James Bond, die de Bond-girl in kwestie een ‘elleboogboks’ geeft, in plaats van dat er een hevige zoensessie plaatsvindt. Tja, daar zaten we natuurlijk niet op te wachten.

Beeld boven: Twitter

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...