Jaloerse blikken voor Mikky Kiemeney

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Mikky Kiemeney

Mooie Mikky maakt samen met Frenkie een ’transfer’ naar Barca…

Nu haar vriend Frenkie de Jong op het punt staat één van de populairste voetballers van de wereld te worden, is het logisch dat Mikky Kiemeney ook niet om aandacht verlegen zit. De blondine, die zelf aan hockey doet, begint inmiddels wel te merken dat faam ook negatieve kanten heeft…

In gesprek met Anna Nooshin onthult Mikky dat er vooral een aantal andere ‘voetbalvrouwen’ zijn die haar het succes misgunnen. Die geven haar steeds vaker “scheve gezichten en boze blikken”. Naar wereldje die voetballerij!

‘Wij’ doen een stuk minder moeilijk: mooie meid, leuke instagramfoto’s, geen enge ‘influencer’-trekjes… Geniet ervan daar in Barcelona!

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.