Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Jake Paul, de beroemde YouTuber en bokser, mag zichzelf een gelukkig man noemen. Dat blijkt wel uit een foto van zijn vriendin, Jutta Leerdam. De Nederlandse schaatskampioene deelde op Instagram een adembenemende foto van zichzelf in een bijzonder opvallend jurkje, wat meteen de aandacht trok van zowel haar volgers als Jake zelf. Want dit jurkje valt gewoonweg niet te negeren. Al haar fans zijn helemaal door het dolle heen van de outfit.

Het bijzonder prikkelende jurkje van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam plaatste een foto waarin ze een fascinerend jurkje draagt. Het bijzondere ontwerp is elegant, maar ook zeker wel gedurfd. De volgers van Jutta krijgen gelijk rode wangetjes van het kijken naar dit plaatje. Maar ook vriendje Jake Paul kon zich niet inhouden na het zien van de mooie foto’s. Bekijk de geweldige outfit van Jutta snel hier!

Jake Paul reageert op Jutta met ‘Lucky Me’

Onder de stroom van lovende reacties viel één commentaar extra op: dat van Jake Paul. Hij plaatste simpelweg “lucky me” onder de foto, waarmee hij zijn geluk kenbaar maakte. Hij mag namelijk elke avond naast de schone blondine in slaap vallen en dat is natuurlijk wel iets waar je goed mee op kan scheppen.

Jake Paul en Jutta Leerdam zijn een powerkoppel

Sinds Jutta en Jake hun relatie openbaar maakten, zijn ze een van de meest besproken koppels in zowel de sport- als de entertainmentwereld. Beiden zijn succesvol in hun respectieve carrières – Jutta als topschaatsster en Jake als bokser en influencer – en ze lijken elkaar perfect aan te vullen. Ze wonen wel aan andere kanten van de wereld en vliegen dus veel heen en weer om elkaar te kunnen zien. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

Meer zien van Jutta Leerdam? Kijk op haar Instagram

Als je nou nog meer van Jutta Leerdam wil zien, dan moet je even op haar Instagram kijken. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie foto’s en video’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.