Jaimie Vaes – is de vriendin van Lil’ Kleine weer vrijgezel?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Is Jaimie Vaes, de 30-jarige vriendin van rapper Lil’ Kleine, weer op de markt?

Rapper Lil’ Kleine – de meesten kennen de 25-jarige artiest wel. Is het niet vanwege zijn nummers, dan is het wel vanwege zijn extravagante levensstijl. Dat hij en zijn vriendin Jaimie Vaes nu in het nieuws zijn heeft echter niet te maken met zijn gebruikelijke geldsmijterij…

Zijn Lil’ Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar?

De bovenstaande vraag werd al eens eerder gesteld, maar stak deze week weer de kop op. Oplettende fans van de rapper kwamen er namelijk achter dat de beste man zijn eigen vriendin Jaimie Vaes niet meer volgt op Instagram, en zij hem ook niet meer. Daarnaast lijken er ook heel wat foto’s van de twee samen van hun Instagrampagina’s verdwenen. En ja, voor een koppel dat zó into social media is, is dat inderdaad wel vrij opmerkelijk.

Jaimie Vaes weer op de markt?

Betekent dat dan dat brunette Jaimie Vaes weer op de markt is? Veel mannelijke bewonderaars van deze dame hopen in ieder geval van wel. Was je nog niet bekend met deze vrouw, dan helpen we je even op weg met haar laatste Instagrampost, die op Jaimies forumpagina te bewonderen is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes) op

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Gerelateerde berichten