Jade Anna krijgt bakken kritiek door deze pikante foto in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe influencer Jade Anna heeft een flinke bak kritiek over zich heen gekregen vanwege haar nieuwste pikante foto.

Jade Anna haalt woede van haar fans op haar hals met mooie foto

De zeer aantrekkelijke influencer heeft een flinke stortvloed aan kritiek gehad. Maar waarom zijn de fans van Jade Anna in hemelsnaam zo boos op de knappe blondine? Normaal genieten ze zo erg van haar. Nou, het blijkt dus dat er iets kan bestaan als te veel mooie momenten delen in influencersland. De volgers van Jade Anna zijn een beetje klaar met de eindeloze vakantie kiekjes die de blondine online gooit. En ze hebben ook wel een klein beetje gelijk. De knappe blondine gaat ook verdacht veel op vakantie. Misschien zelfs te veel.

Lees ook: Foto: Schaars geklede Jade Anna laat zich van bovenaf begluren

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna krijgt allemaal lelijke reacties op knappe foto

De prachtige blondine heeft wel even een aantal flink lelijke reacties gekregen op haar nieuwste foto. En die had ze waarschijnlijk zelf ook niet helemaal verwacht. De prachtige influencer dacht even haar nieuwste vakantieplannen met haar volgers te delen. Maar zij moeten daar niks van hebben. “Gaat zovaak vakantie niet ooit vervelen?” vraagt een van haar vele volgers. En “Pfoe misschien keertje op vakantie gaan” merkt een ander sarcastisch op. Mensen vinden het nogal apart hoe vaak Jade Anna op vakantie gaat.  “Vrouw is vaker op vakantie geweest dan dat ze haar ouders ziet” laat een volger weten. Maar of ze het allemaal echt vreemd vinden, of simpelweg jaloers zijn op de knappe influencer, dat weten we natuurlijk niet. Ondertussen maakt Jade Anna zich niet zo druk en leeft ze gewoon haar leventje.

Lees ook: Foto: Jade Anna poseert op balkon in piepklein onderbroekje

Over haar aantrekkelijke lichaam klagen de fans van Jade Anna niet

De verleidelijke blondine weet in ieder geval opmerkingen over haar uiterlijk te vermijden met haar foto. Want op het prachtige lijf van Jade Anna, daar hebben haar volgers natuurlijk niets over te klagen. De heerlijke blondine weet met haar knappe lijf in ieder geval haar volgers nog een klein beetje tevreden te stemmen. Want die zijn vooral jaloers naar de tekst bij de foto aan het staren en niet zo zeer naar het aantrekkelijke plaatje zelf. En dat is jammer, want zo missen ze een hoop.

Jade Anna trekt zich weinig aan van volgers

De prachtige blondine trekt zich weinig aan van de opmerkingen van haar volgers. Die gooit ze gewoon in de wind. De knappe influencer weet ook zonder al die complimentjes hoeveel ze waard is. En dus heeft ze helemaal niet die bevestiging nodig. Al is dat natuurlijk wel een stuk leuker dan een lading nare opmerkingen over je heen krijgen. Maar Jade Anna gaat er goed mee om. De aantrekkelijke blondine weet zonder moeite haar volgers te negeren. En gelijk heeft ze. Jade Anna moet gewoon lekker vakantie vieren en zich niet storen aan wat andere mensen zeggen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.