Home Nieuws Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella erg van genoten! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met wat plakkerigs op haar teentjes…

Jade Anna heeft haar volgers goed weten te verrassen door een schokkende foto te laten zien van haar voeten. Alles plakt namelijk! Heeft ze dan misschien toch een beetje te veel gefeest bij het Coachella-festival?

Jade Anna laat haar plakkerige teentjes aan iedereen zien

Het festival Coachella is natuurlijk een grote plek waar je veel moet lopen. Jade Anna laat dan ook aan het einde van het festival weten dat haar voetjes helemaal kapot zijn gegaan. Ze heeft ook bijna 30.000 stappen gezet! Dan is het niet raar dat ze zoveel last heeft. Maar daarvoor heeft ze een oplossing gevonden: ze heeft namelijk een voetenmasker gekocht bij de Amerikaanse winkel Sephora, en ze laat aan haar fans zien hoe ze dat omdoet. Zo heeft ze opeens wel erg plakkerige teentjes! Haar fans hopen dat het masker helpt en dat ze daardoor minder last heeft. Maar ook is het wel een aparte look voor Jada Anna! Bekijk hieronder zelf de foto’s.

Jade Anna plakkerige teentjes

Jade Anna gaat helemaal los bij Coachella

Onze bekende influencer Jade Anna is naar het festival Coachella geweest. Ze heeft daar uiteraard vele foto’s van gedeeld! Het lijkt echt het evenement van het jaar voor Jade Anna, want ze heeft ontzettend veel momenten van het festival gedeeld. Vooral veel leuke momenten die ze daar heeft meegemaakt, zoals de heerlijke pizza die ze heeft gegeten, de artiesten die ze heeft zien optreden, en natuurlijk zien we ook alle fantastische looks die ze per dag heeft gedragen tijdens haar verblijf daar. Jade Anna heeft overal erg van genoten tijdens Coachella en we kunnen zeker verwachten dat ze volgend jaar weer gaat!

Meer zien van influencer Jade Anna kan op Instagram

Wil je nu nog meer zien van Jade Anna? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post zij de meest prachtige foto’s van zichzelf en staan nu dus meerdere foto’s op van haar avonturen bij Coachella. Het is het dus zeker waard om even een kijkje te nemen!

Mobiele versie afsluiten