Jade Anna gebruikt goedkoop excuus om foto in dun badpakje te delen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna laat zichzelf graag zien op Instagram. Hoewel ze daar doorgaans geen reden voor nodig heeft, gebruikt ze deze keer écht een flinterdun excuus! 

Van Jade Anna zijn we inmiddels wel wat gewend. De influencer verwent ons namelijk regelmatig met de lekkerste kiekjes in de pittigste pakjes. En deze recente set foto’s ook niet anders! En gelukkig ook maar! Want van Jade Anna haar figuur krijgen we natuurlijk geen genoeg. Al lijkt ze er zelf zo ook over te denken. Want dit recente kiekje had wel een héél goedkoop excuus!

Jade Anna maakt volgers gek met nietsverhullende zwemfoto’s

Dat Jade Anna trots is op haar afgetrainde lijf is onderhand bekend. Terecht wel, natuurlijk. De 19-jarige schoonheid maakt namelijk lange dagen in de sportschool en dat is in één oogopslag te zien aan haar strakke figuur. Logisch dat je al je harde werk aan iedereen wil laten zien, toch? Ons hoor je in ieder geval écht niet klagen. En al helemaal niet na deze recente plaatjes! Jade Anna pronkt namelijk met haar pluspunten in een zwempakje. En daarbij laat ze bizar weinig aan de verbeelding over. Niet alleen mogen we namelijk genieten van duizelingwekkende inkijk, het dunne stofje staat ook nog eens op knappen! En al helemaal wanneer Jade Anna het setje nóg meer omhoog trekt maakt ze het flink spannend. Want het pakje lijkt haar nog maar net te kunnen bedekken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna gebruikt flinterdun excuus voor foto

Maar vooral Jade Anna haar goedkope excuus valt bij haar volgers in het verkeerde keelgat. Pronken met je beeldschone lijf snappen we, natuurlijk. Volkomen begrijpelijk dat je alles van jezelf wil laten zien als je er zo uit ziet! En aangezien we haar allemaal volgen hoor je ons daar absoluut niet over klagen. Maar als influencer moet je je schaamteloze zwembadfoto’s wel gewoon dragen. Je kan er trots op zijn dat je iedereen zo gek weet te krijgen met een zwemsetje, toch? Zo lijken Jade Anna haar fans zich in ieder geval wel te voelen. De bloedhete influencer plaatste haar recente fotoshoot namelijk met een flinterdun excuus. Zo leek ze haar volgers juist een lieve vraag te stellen terwijl ze de pittige plaatjes online zette. “zijn jullie team badpak of bikini?”, vroeg ze zich af. De post ontbreekt het gelukkig echt niet aan reacties.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Fans Jade Anna in rep en roer door foto zonder ondergoed

Al hebben fans van Jade Anna de laatste tijd vaker wat te zeggen over haar posts. En niet alleen wat de 19-jarige schoonheid bij haar post schrijft wordt aan alle kanten bekritiseerd! Nee, ook haar outfits overleven het niet. Kijk alleen dit recente kiekje maar. Jade Anna dacht haar fans namelijk heel blij te kunnen maken met een nietsverhullend kiekje van haar diepuitgesneden jurk. En als kers op de taart sloeg ze er ondergoed bij over! Maar waar je zou verwachten dat haar volgers helemaal wild gaan van de bloedhete foto kwamen er toch hele andere reacties binnen. En die waren lang niet allemaal even beleefd. Want vooral de suggestie dat Jade Anna hard aan het werk was in het pittige jurkje kwam niet bij iedereen goed binnen. Gelukkig ontving de knappe influencer ook genoeg liefdevolle comments. Opvallend was het echter wel!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?