Jade Anna bewijst met kletsnatte beelden dat ze ‘heet meisje’ is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna is te zien in de sportschool en wordt kletsnat. Ze laat op de beelden zeker zien dat ze een “heet meisje” is!

Jade Anna is al een tijdje goed bezig om haarzelf te verbeteren. Iedere dag is ze wel in de sportschool te vinden om zichzelf sterker te maken. Dit kan alleen zijn of met een vriendin of haar zusje. We hebben haar nog niet met haar nieuwe vriend Kenneth Taylor in de sportschool kunnen spotten. Maar hij heeft natuurlijk zijn eigen trainingen bij Ajax, waardoor hij niet nog eens extra mee zal sporten met Jade Anna. Nu het deze dagen heerlijk weer was, was het in de sportschool ook wat heter. Dat is wel gebleken in de foto’s van de blonde influencer! Ze is kletsnat van het zweet en laat haar rode gezichtje dan ook goed zien aan iedereen. Met als caption “hot girl sweat” trekt ze zeker de aandacht van de mannen!

Bekijk de foto van Jade Anna zelf hieronder!

Jade Anna zwetend

Alle tussendoortjes van Jade Anna

Jade Anna is vaak zat eventjes op vakantie. Ook na deze sportschoolsessie moest ze opeens snel gaan inpakken. Normaal doet ze daar 2 weken over, maar nu had ze maar een paar uur. Even een spontaan uitje naar Ibiza stond deze keer op de planning. Waarom weten we niet, want Kenneth Taylor moet nog 1 wedstrijd spelen aankomend weekend. Hij kan er dus eigenlijk niet bij zijn, maar met wie is ze dan… Misschien krijgen we dat nog te zien in de aankomende dagen.

Jade Anna op reis

Wil jij nou meer zien van Jade Anna?

Als je meer wilt zien van het leuke leven van de blondine Jade Anna, neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze berichten van al haar vakanties, sportschoolfoto’s en instructies en privébeelden van thuis. Ook op haar verhaal komen iedere dag veel dingen voorbij om jou goed op de hoogte te houden. Zeker een kijkje waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.