Jada Borsato is trotse dochter na interview Marco Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato steunt vader Marco

Marco Borsato verscheen in 2020 bijna dagelijks in het nieuws. De veelbesproken zanger zou meerdere malen vreemdgegaan zijn tijdens zijn huwelijk met Leontine Borsato. Vervolgens gaf de zanger aan een burn-out te hebben en al zijn werkzaamheden voorlopig neer te leggen. Na een moeilijke tijd kruipt hij weer uit het dal, mede dankzij de steun van zijn kinderen Senna, Luca en Jada Borsato. De zanger zegt dat zijn gezin ondanks alles nog steeds een ‘eenheid’ is, ook naar de buitenwereld toe. Na Marco’s eerste interview op de bank bij Linda de Mol zette Jada Borsato bovenstaande foto met veelzeggend bijschrift op Instagram: “Woorden kunnen niet beschrijven hoe trots ik op jou ben papa.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jada Borsato (@jadaborsato)

Marco Borsato bij Linda de Mol

Afgelopen zaterdag gaf Marco na zijn burn-out en scheiding met Leontine voor het eerst weer een tv-interview. In het gesprek met Linda de Mol ging het uiteraard uitgebreid over het overspel. De zanger geeft aan dat zijn kinderen hem hiervoor inmiddels hebben vergeven. Borsato reageert zelf op alle berichten van z’n kinderen met dezelfde woorden: “Just the five of us“.

Faillissement

Dat Marco Borsato ongelofelijk populair is mag duidelijk zijn. Met meerdere nummer 1 hits, uitverkochte concerten en een aanzienlijk aantal aan prijzen, met als hoofdprijs een huwelijk met Leontine. Na alle grote successen kwam het faillissement in 2009 dan ook totaal onverwachts. Medewerkers van het bedrijf, waar onder andere Marco Borsato miljoenen in stak, kregen te horen dat ze hun spullen kunnen inpakken. Borsato zegt alles kwijt te zijn, behalve zijn huis en zijn gezin. In het huwelijk van Leontine en Marco ontstaan hierdoor ook de eerste scheurtjes.

Lees ook: Marco Borsato & De 12 Affaires

Marco Borsato Leontien Borsato Iris de Hond Maan Faillissement TVOH

De buitenechtelijke avontuurtjes van Marco

Marco Borsato en Iris Hond hebben een geheime affaire gehad met elkaar. Dat moest Marco uiteindelijk publiekelijk toegeven. De 20 jaar jongere pianiste speelde vrij snel open kaart en bevestigde haar kortstondige relatie met de zanger. Of Marco het bij één vrouw heeft gelaten weet niemand. Er gaan wel geruchten rond dat de zanger vroeger met volle teugen genoot van alle vrouwelijke aandacht. Zo gaat er in de wandelgangen rond dat Borsato naast Iris Hond ook het bed is ingedoken met Denise Broekhof, Willemijn Verloop, de TVOH winnares Maan de Steenwinkel (Marco was haar coach toentertijd) en zelfs zijn secretaresse zou méér dan administratieve werkzaamheden hebben verricht voor Marco.

Lees ook Waarom we Iris Hond leuker vinden dan de andere exen van Marco Borsato

Leontine Borsato (Ruiters)

In 1998 trouwde Leontine met Marco Borsato, na een huwelijk van maar liefst 22 jaar is het stel op 4 februari 2020 gaan scheiden. In een interview met Isa Hoes geeft ze aan dat het ondanks deze moeilijke periode, goed met haar gaat. ‘Het was natuurlijk een beetje een gek jaar. Maar dat je zelfs in heel verdrietige situaties het geluk in jezelf kan vinden, maakt dat ik eigenlijk heel lekker in mijn vel zit’, aldus Leontine. Ook op Instagram is Leontine nog lekker actief met in de zomer van 2020 een spannende terugblik op een foto shoot van de Playboy.

Zo vader zo dochter

Samen met Leontine krijgt de zanger 3 kinderen. Zoon Luca en Senna en dochter Jada Borsato. Net als haar vader komt ook Jada, die inmiddels 18 jaar is, in opspraak door haar relatie. Zij vierde onlangs het 5-jarig jubileum van haar relatie met Roeland van Beelen. Jada en Roeland hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze een relatie zijn begonnen toen zij 12 was en hij 14. Erg jong, klonk het uit kritische hoek. Het stel leerde elkaar kennen toen Roel op Marco’s bekende The Voice Kids-barbecue Jada Borsato ontmoette. Op Instagram heeft Jada ruim 200.000 volgers. Net als haar vader Marco verdient Jada haar geld met haar stem. Ze heeft samen met haar vader maar ook solo muziek uitgebracht. Naast zingen is de jongste dochter van Marco ook actrice en heeft ze voor verschillende films gewerkt als stemactrice.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jada Borsato (@jadaborsato)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...