Jacqueline Govaert nú al neergesabeld als Songfestival-commentator: ‘heel negatief’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jacqueline Govaert mag voor het eerst commentaar geven op het Songfestival, maar als het aan de kijker ligt mag ze daar na dit jaar alweer mee stoppen…

Jacqueline Govaert mag dit jaar commentaar geven op het Songfestival. Vorig jaar werd het commentaar gegeven door Cornald Maas en Jan Smit. Jan Smit had vorig jaar besloten dat hij dit jaar niet nog een keer commentaar wilde geven. Hierdoor moest er een nieuwe compagnon voor Cornald gevonden worden. Dit is dus Jacqueline geworden. Zij heeft alleen heel wat kritiek gekregen van de kijkers. Het blijkt daarnaast zelfs ook nog eens dat zij niet de eerste keuze was. Dit heeft Sander Lantinga laten weten op de radio. Hij was namelijk gevraagd om commentator te worden voor het songfestival. Hij zou alleen in dezelfde week beginnen met een nieuwe radioshow en vond dat belangrijker. Nu is de keuze dus uiteindelijk gevallen op Jacqueline, maar die kreeg dus zoals gezegd veel kritiek van de kijkers, waaronder Tina Nijkamp en zanger Gordon.

Tina en Gordon ergeren zich aan Jacqueline Govaert

Tina Nijkamp en Gordon hebben op hun Instagrampagina laten weten dat ze het commentaar van Jacqueline helemaal niks vinden. Zo vindt Tina dat het commentaar van Jacqueline heel negatief is. Ze zegt dat zelfs Jan Smit het zonnetje in huis is in vergelijking met haar. Daarnaast vond Jacqueline alleen het nummer van Portugal goed. Tina denkt zelfs dat Jacqueline het hele fenomeen gewoon niet zo leuk vindt en ook niet van het showelement houdt. Ook Gordon was niet te spreken over de commentator. Hij plaatste het volgende bericht op zijn pagina: ”Heerlijk Songfestival kijken, kan iemand Jacqueline Govaert een energydrankje geven?” 

tinanijkamp kritiek songfestival

Jacqueline gaf aan veel opwindende gevoelens te hebben

Voordat het programma begon gaf Jacqueline nog aan dat ze veel opwindende gevoelens had. Ze had er naar eigen zeggen enorm veel zin in. Ze zaten op een leuke plek met goed uitzicht en had zin in haar debuut als commentator. Jacqueline had zich daarnaast ook goed voorbereid door alle nummers al een keer te luisteren. Uiteindelijk bleek ze dus tijdens de aflevering helemaal niet enthousiast. In ieder geval, zo kwam het over bij de kijkers.

Meer zien van Jacqueline Govaert doe je op Instagram

Wil jij nou nog meer zien of horen van de zangeres Jacqueline Govaert? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de zangeres van de band Krezip vooral veel interessante werk gerelateerde berichten. Zo krijg je een beetje in beeld van wat Jacqueline allemaal doet. Daarnaast geeft je namelijk ook nog een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!