Isadee Jansen is eerste ‘Curvy Supermodel’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Isadee Jansen Curvy Supermodel

Mooie Nijmeegse blondine wint talentenjacht…

Wie heeft het eerste seizoen van modellen-talentenjacht Curvy Supermodel een beetje gevolgd? Gisteren werd de finale van het programma, waarin een jury op zoek ging naar het mooiste ‘model met rondingen’ van Nederland. We hebben de afgelopen weken een aantal mooie meiden voorbij zien komen, maar hadden stiekem al een beetje gerekend op de overwinning van Isadee Jansen!

De blondine uit Nijmegen had niet alleen de jury ingepakt, maar ook de meerderheid van de stemmende kijkers kozen voor haar. Isadee is behalve haar maat (40/42, dus niet écht ‘plus size’) ook qua stijl anders dan veel modellen: ze heeft namelijk meerdere piercings en tattoos! Je moet er natuurlijk een beetje van houden, maar we weten zeker dat zelfs de liefhebbers van superslanke meiden voor Isadee een uitzondering zouden maken!

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.