Isadee Jansen is eerste ‘Curvy Supermodel’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Isadee Jansen Curvy Supermodel

Mooie Nijmeegse blondine wint talentenjacht…

Wie heeft het eerste seizoen van modellen-talentenjacht Curvy Supermodel een beetje gevolgd? Gisteren werd de finale van het programma, waarin een jury op zoek ging naar het mooiste ‘model met rondingen’ van Nederland. We hebben de afgelopen weken een aantal mooie meiden voorbij zien komen, maar hadden stiekem al een beetje gerekend op de overwinning van Isadee Jansen!

De blondine uit Nijmegen had niet alleen de jury ingepakt, maar ook de meerderheid van de stemmende kijkers kozen voor haar. Isadee is behalve haar maat (40/42, dus niet écht ‘plus size’) ook qua stijl anders dan veel modellen: ze heeft namelijk meerdere piercings en tattoos! Je moet er natuurlijk een beetje van houden, maar we weten zeker dat zelfs de liefhebbers van superslanke meiden voor Isadee een uitzondering zouden maken!

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten