Isadee Jansen is eerste ‘Curvy Supermodel’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Isadee Jansen Curvy Supermodel

Mooie Nijmeegse blondine wint talentenjacht…

Wie heeft het eerste seizoen van modellen-talentenjacht Curvy Supermodel een beetje gevolgd? Gisteren werd de finale van het programma, waarin een jury op zoek ging naar het mooiste ‘model met rondingen’ van Nederland. We hebben de afgelopen weken een aantal mooie meiden voorbij zien komen, maar hadden stiekem al een beetje gerekend op de overwinning van Isadee Jansen!

De blondine uit Nijmegen had niet alleen de jury ingepakt, maar ook de meerderheid van de stemmende kijkers kozen voor haar. Isadee is behalve haar maat (40/42, dus niet écht ‘plus size’) ook qua stijl anders dan veel modellen: ze heeft namelijk meerdere piercings en tattoos! Je moet er natuurlijk een beetje van houden, maar we weten zeker dat zelfs de liefhebbers van superslanke meiden voor Isadee een uitzondering zouden maken!

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.

Gerelateerde berichten