Isadee Jansen is eerste ‘Curvy Supermodel’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Isadee Jansen Curvy Supermodel

Mooie Nijmeegse blondine wint talentenjacht…

Wie heeft het eerste seizoen van modellen-talentenjacht Curvy Supermodel een beetje gevolgd? Gisteren werd de finale van het programma, waarin een jury op zoek ging naar het mooiste ‘model met rondingen’ van Nederland. We hebben de afgelopen weken een aantal mooie meiden voorbij zien komen, maar hadden stiekem al een beetje gerekend op de overwinning van Isadee Jansen!

De blondine uit Nijmegen had niet alleen de jury ingepakt, maar ook de meerderheid van de stemmende kijkers kozen voor haar. Isadee is behalve haar maat (40/42, dus niet écht ‘plus size’) ook qua stijl anders dan veel modellen: ze heeft namelijk meerdere piercings en tattoos! Je moet er natuurlijk een beetje van houden, maar we weten zeker dat zelfs de liefhebbers van superslanke meiden voor Isadee een uitzondering zouden maken!

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

Laatste nieuws

Deze 4 feitjes en foto’s van radio-DJ Anne-Marie Rozing zijn het meest opmerkelijk

Radio-DJ Anne-Marie Rozing is een ongelooflijk knappe vrouw en daarnaast ook nog eens extreem getalenteerd. Dit zij de dingen die je van haar moet weten. 

Foto: Sophie Bouquet is intiem met collega’s na heftige week in Goede Tijden Slechte Tijden

Het was een heftig weekje in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vooral Sophie Bouquet en haar soap familie kregen het zwaar te verduren. 

Bedroevend: Hélène Hendriks verdient een cursus voor betere Instagram foto’s

Het is eigenlijk een klein beetje zielig, de Instagram pagina van Hélène Hendriks. Je zou verwachten dat een vrouw zoals zij betere foto's kan maken. 

Gerelateerde berichten