Is Nathalie Barnhoorn de nieuwe liefde van Dirk Kuijt?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vorige week werd bekend dat Dirk Kuijt na een huwelijk van 17 jaar gaat scheiden van zijn vrouw Gertrude. De oud-voetballer noemt het een verschrikkelijke situatie, en de moeilijkste periode die hij ooit in z’n leven heeft meegemaakt. Toch vond deze Katwijkse ideale schoonzoon ergens de tijd om alvast aan een nieuw projectje te werken. Volgens Privé heeft Dirk Kuijt namelijk al een nieuwe vriendin: Nathalie Barnhoorn.

Lees ook: Kijkers in SHOCK: Wat is er met Dirk Kuyt gebeurd?

Dirk Kuijt noemt de scheiding ‘het moeilijkste dat hij ooit heeft moeten doen’. Bedoelt hij hiermee afscheid nemen van zijn lange relatie met Gertrude Kuijt, of het jongleren van de breuk en zijn prille nieuwe liefdesgeluk? Dirk is namelijk volgens de roddelkoningen van Privé alweer aan de vrouw! Zou deze Nathalie Barnhoorn de reden van de scheiding zijn?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nathalie (@nathaliebarnhoorn) op

Nathalie Barnhoorn, de nieuwe vriendin van Dirk Kuijt

Dirk Kuijt zou al een aantal weken rondlopen met Nathalie Barnhoorn aan zijn arm. Nathalie komt uit Noordwijk, een plaats waar Dirk als voetballer én mens veel te vinden was. De Oranjeselectie streek tijdens de voorbereiding op belangrijke interlandwedstrijd altijd neer in de kustplaats. Dirk heeft er een paar jaar geleden ook een huis laten bouwen. Waar hij zijn nieuwe vlam precies tegen het lijf gelopen is, is nog niet bekend.

Dirk zoekt het sowieso vaker dicht bij zee: Gertrude kwam net als hij uit het aan zee gelegen Katwijk, en ook Nathalie groeide op aan het strand. De 36-jarige blondine is CDA-gemeenteraadslid in haar thuisstad Noordwijk. Ook heeft ze interesse in mode: ze runt een bedrijfje in styling en fashion.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nathalie (@nathaliebarnhoorn) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!