Is Nathalie Barnhoorn de nieuwe liefde van Dirk Kuijt?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vorige week werd bekend dat Dirk Kuijt na een huwelijk van 17 jaar gaat scheiden van zijn vrouw Gertrude. De oud-voetballer noemt het een verschrikkelijke situatie, en de moeilijkste periode die hij ooit in z’n leven heeft meegemaakt. Toch vond deze Katwijkse ideale schoonzoon ergens de tijd om alvast aan een nieuw projectje te werken. Volgens Privé heeft Dirk Kuijt namelijk al een nieuwe vriendin: Nathalie Barnhoorn.

Lees ook: Kijkers in SHOCK: Wat is er met Dirk Kuyt gebeurd?

Dirk Kuijt noemt de scheiding ‘het moeilijkste dat hij ooit heeft moeten doen’. Bedoelt hij hiermee afscheid nemen van zijn lange relatie met Gertrude Kuijt, of het jongleren van de breuk en zijn prille nieuwe liefdesgeluk? Dirk is namelijk volgens de roddelkoningen van Privé alweer aan de vrouw! Zou deze Nathalie Barnhoorn de reden van de scheiding zijn?

Nathalie Barnhoorn, de nieuwe vriendin van Dirk Kuijt

Dirk Kuijt zou al een aantal weken rondlopen met Nathalie Barnhoorn aan zijn arm. Nathalie komt uit Noordwijk, een plaats waar Dirk als voetballer én mens veel te vinden was. De Oranjeselectie streek tijdens de voorbereiding op belangrijke interlandwedstrijd altijd neer in de kustplaats. Dirk heeft er een paar jaar geleden ook een huis laten bouwen. Waar hij zijn nieuwe vlam precies tegen het lijf gelopen is, is nog niet bekend.

Dirk zoekt het sowieso vaker dicht bij zee: Gertrude kwam net als hij uit het aan zee gelegen Katwijk, en ook Nathalie groeide op aan het strand. De 36-jarige blondine is CDA-gemeenteraadslid in haar thuisstad Noordwijk. Ook heeft ze interesse in mode: ze runt een bedrijfje in styling en fashion.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.