Is Nathalie Barnhoorn de nieuwe liefde van Dirk Kuijt?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vorige week werd bekend dat Dirk Kuijt na een huwelijk van 17 jaar gaat scheiden van zijn vrouw Gertrude. De oud-voetballer noemt het een verschrikkelijke situatie, en de moeilijkste periode die hij ooit in z’n leven heeft meegemaakt. Toch vond deze Katwijkse ideale schoonzoon ergens de tijd om alvast aan een nieuw projectje te werken. Volgens Privé heeft Dirk Kuijt namelijk al een nieuwe vriendin: Nathalie Barnhoorn.

Lees ook: Kijkers in SHOCK: Wat is er met Dirk Kuyt gebeurd?

Dirk Kuijt noemt de scheiding ‘het moeilijkste dat hij ooit heeft moeten doen’. Bedoelt hij hiermee afscheid nemen van zijn lange relatie met Gertrude Kuijt, of het jongleren van de breuk en zijn prille nieuwe liefdesgeluk? Dirk is namelijk volgens de roddelkoningen van Privé alweer aan de vrouw! Zou deze Nathalie Barnhoorn de reden van de scheiding zijn?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nathalie (@nathaliebarnhoorn) op

Nathalie Barnhoorn, de nieuwe vriendin van Dirk Kuijt

Dirk Kuijt zou al een aantal weken rondlopen met Nathalie Barnhoorn aan zijn arm. Nathalie komt uit Noordwijk, een plaats waar Dirk als voetballer én mens veel te vinden was. De Oranjeselectie streek tijdens de voorbereiding op belangrijke interlandwedstrijd altijd neer in de kustplaats. Dirk heeft er een paar jaar geleden ook een huis laten bouwen. Waar hij zijn nieuwe vlam precies tegen het lijf gelopen is, is nog niet bekend.

Dirk zoekt het sowieso vaker dicht bij zee: Gertrude kwam net als hij uit het aan zee gelegen Katwijk, en ook Nathalie groeide op aan het strand. De 36-jarige blondine is CDA-gemeenteraadslid in haar thuisstad Noordwijk. Ook heeft ze interesse in mode: ze runt een bedrijfje in styling en fashion.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nathalie (@nathaliebarnhoorn) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft.