Is Lisa van OG3NE beter met of zonder krullen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol is niet alleen de oudste van de zusjes van OG3NE, maar eigenlijk stiekem ook de leukste. De grote vraag is natuurlijk: Is Lisa leuker met of zonder krullen?

De zusjes van OG3NE zijn weer terug van hun welverdiende vakantie en daarmee ook weer hard aan het werk. Een hele reeks optredens staat in de planning en de zusjes verdelen hun tijd tussen repeteren en optreden. Maar tussendoor is er ook tijd voor een beetje styling. Zo heeft Lisa er voor gekozen om in haar losse haren weer een krul te brengen. De vraag is natuurlijk wel, wat is leuker? Lisa met krullen of Lisa zonder krullen?

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Lisa Vol van OG3NE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De ultieme girl next door

Normaal gespreken heeft Lisa geen krullen. Die gaan vrij snel ook weer weg bij haar, dus dat zou ze continu bij moeten houden. Voor optredens maakt ze die keuze dus wat vaker, omdat er met een styliste achter de schermen meer mogelijk is. Haar gebruikelijke look is die van een girl next door. Redelijk onschuldig in een pastel jurkje met haar lieve glimlach en lange, steile haartjes. Haar blonde lokken geven Lisa een bijna sprookjesachtige uitstraling mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De volgende Madonna

Maar dan, als de styliste klaar met haar is, dan spatten de vlammen ervan af. Haar wilde krullen, vaak gecombineerd met de juiste dosis make-up geven Lisa een complete transformatie. Geen onschuldig meisje, maar een stoere en sterke vrouw. Ze doet met haar krullen een beetje denken aan een jongere versie van Madonna. Wild, ongetemd en een enorme dosis talent als het op zangen aankomt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa is elegant met steil haar

Waar Lisa met haar krullen erg wild en spontaan overkomt gaat ze met haar steile kapsel meer richting de elegante dame. Een vrouw met klasse die gaat voor kwaliteit en weet wat ze wilt. Een klassieke uitstraling, die veel mannen aan zal spreken. Daar hoeft ze ook helemaal niet zo veel make-up bij te dragen. De natural look doet het hartstikke goed bij Lisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Curly and Classy

Maar ook met haar krullen brengt Lisa een hoop Class met zich mee. Deze Lisa kom je tegen in een luxe hotelbar of een belangrijk gala evenement. Met haar krullen geeft ze een uitstraling van ‘pas op wereld, hier ben ik.’ Niemand kan meer om haar heen als Lisa eenmaal de krultang heeft gepakt. Zeker als zij haar wilde haren ook nog eens combineert met een spannend luipaardprintje. Als je Lisa dan zo ziet is het jammer dat ze niet vaker kiest voor die mooie, blonde krullen. Maar met of zonder krullen blijft Lisa een van de mooiste zangeressen van het moment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.