Is Lisa van OG3NE beter met of zonder krullen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol is niet alleen de oudste van de zusjes van OG3NE, maar eigenlijk stiekem ook de leukste. De grote vraag is natuurlijk: Is Lisa leuker met of zonder krullen?

De zusjes van OG3NE zijn weer terug van hun welverdiende vakantie en daarmee ook weer hard aan het werk. Een hele reeks optredens staat in de planning en de zusjes verdelen hun tijd tussen repeteren en optreden. Maar tussendoor is er ook tijd voor een beetje styling. Zo heeft Lisa er voor gekozen om in haar losse haren weer een krul te brengen. De vraag is natuurlijk wel, wat is leuker? Lisa met krullen of Lisa zonder krullen?

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Lisa Vol van OG3NE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De ultieme girl next door

Normaal gespreken heeft Lisa geen krullen. Die gaan vrij snel ook weer weg bij haar, dus dat zou ze continu bij moeten houden. Voor optredens maakt ze die keuze dus wat vaker, omdat er met een styliste achter de schermen meer mogelijk is. Haar gebruikelijke look is die van een girl next door. Redelijk onschuldig in een pastel jurkje met haar lieve glimlach en lange, steile haartjes. Haar blonde lokken geven Lisa een bijna sprookjesachtige uitstraling mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De volgende Madonna

Maar dan, als de styliste klaar met haar is, dan spatten de vlammen ervan af. Haar wilde krullen, vaak gecombineerd met de juiste dosis make-up geven Lisa een complete transformatie. Geen onschuldig meisje, maar een stoere en sterke vrouw. Ze doet met haar krullen een beetje denken aan een jongere versie van Madonna. Wild, ongetemd en een enorme dosis talent als het op zangen aankomt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa is elegant met steil haar

Waar Lisa met haar krullen erg wild en spontaan overkomt gaat ze met haar steile kapsel meer richting de elegante dame. Een vrouw met klasse die gaat voor kwaliteit en weet wat ze wilt. Een klassieke uitstraling, die veel mannen aan zal spreken. Daar hoeft ze ook helemaal niet zo veel make-up bij te dragen. De natural look doet het hartstikke goed bij Lisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Curly and Classy

Maar ook met haar krullen brengt Lisa een hoop Class met zich mee. Deze Lisa kom je tegen in een luxe hotelbar of een belangrijk gala evenement. Met haar krullen geeft ze een uitstraling van ‘pas op wereld, hier ben ik.’ Niemand kan meer om haar heen als Lisa eenmaal de krultang heeft gepakt. Zeker als zij haar wilde haren ook nog eens combineert met een spannend luipaardprintje. Als je Lisa dan zo ziet is het jammer dat ze niet vaker kiest voor die mooie, blonde krullen. Maar met of zonder krullen blijft Lisa een van de mooiste zangeressen van het moment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!