Is dit dan de winnaar van The Voice of Holland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Voice of Holland is in volle gang. De coaches proberen krampachtig hun teams rond te krijgen met talentvolle kandidaten. En daar zaten deze keer een aantal opvallende exemplaren tussen. 

Met nog een paar weken tot aan de battles wordt het de coaches niet makkelijk gemaakt. Ze zullen hun teams nu toch echt rond moeten krijgen. Dat betekent dat we de winnaar van The Voice waarschijnlijk al ontmoet hebben. De volgende kandidaten doen een gooi naar het goud.

Lees ook: Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

“Kleding zit in de weg”

De eerste gooi naar goud wordt gedaan door de 19 jarige Renee Schnater. Wees gewaarschuwd, het is lastig niet meteen verliefd te worden op de Haarlemse schone. Voordat ze meedeed aan The Voice heeft Renee meegedaan aan Idols en The Voice Kids, waar ze al een flinke indruk wist te maken op de juryleden.

Renee is creatief, getalenteerd en een tikje gek. Met haar dansmoves laat ze mening mannenhart op hol slaan. Ook houdt Renee van schilderen. En dan geen saai stilleven. Nee, Renee houdt van vrouwelijke vormen. Kledingloze lichamen, die vindt ze mooi. Helemaal natuurlijk. Kleding zit vooral in de weg. Renee is dus wel van de spannende foto’s. Dat kan je ook zien op ons forum.

De Nederlandse Shawn Mendes

Renee gaat het wel lastig krijgen. Zij was namelijk niet de enige kandidaat die vier stoelen liet draaien. Bram Sangster kreeg dat ook voor elkaar. En dat terwijl Bram nog nooit heeft gezongen. Nou ja, thuis wel eens en voor zijn verzorg-oma in de thuiszorg. Wel heeft Bram een enorme bak muzikaal talent. Hij heeft slechts twee noten nodig om de Volendamse Jan te overtuigen. Niet veel later draait de hele jury om.

Dit mega talent komt uit een muzikale familie, dus zingen is hem met de paplepel ingegoten. Bram klinkt een beetje als de Nederlandse liefdesbaby van Ed Sheeran en Shawn Mendes. Hij weet zelfs Anouk te ontroeren. Anouk brengt hem vervolgens met haar complimenten bijna tot tranen. In de woorden van Ali: “Zelfs als je iemand blij maakt, maak je iemand aan het huilen.”

Chantal leert straattaal

Het laatste opvallende duo is Effrens & Hessel du Mark. Deze moderne Guillermo & Tropical Danny gaan het heel ver schoppen. Tijdens een potje voetballen in het park dan. Muzikaal is het een ramp. Wel een leuke ramp. Deze heren geven iedereen in de zaal een glimlach van oor tot oor.

Van hun gekke uitspraken (KATANA! Want wij zijn sharp!) tot hun uitgesproken kleding, deze heren weten wel hoe ze de aandacht moeten trekken. En daar ziet Ali wel wat in. Want hoewel het nergens naar klonk, kan het misschien toch nog wat worden. Relaxte gasten, niet te serieus met een attitude alsof ze net een gigantische joint hebben gerookt. Daarbij kunnen ze Chantal misschien nog wat straattaal aanleren. Daar had ze het moeilijk mee: “Wat was nou lit? Vet lit? Super lit? Doe ik het goed?”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.