Is Dionne Stax rijp voor Koffietijd?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Angela de Jong is regelmatig kiezelhard in haar oordelen over mensen in de tv-wereld. We zijn het vaak met haar eens: een groot deel van ons medialandschap is gewoon niet goed genoeg. Maar van Dionne Stax blijft ze af! Angela had weinig woorden nodig om de AVROTROS-presentatrice en voormalig nieuwslezer onder de spreekwoordelijke zoden te stoppen!

Het klopt: weinig mensen hadden de stap van

Lees ook: Celine Huijsmans wint radio-battle van Dionne Stax

‘Dionne Stax is van niveau Koffietijd’

Écht meedogenloos hoefde Angela de Jong niet te zijn in haar nieuwste column. Dat tekent de vervelende situatie van Dionne Stax misschien nog wel het meest. Angela verpakte haar kritiek op Dionne in medelijden. ‘Arme Dionne’, schreef ze. De nieuwslezeres had zichzelf na haar overstap waarschijnlijk als opvolgster van Pauw of Jinek gezien, en had volgens bronnen ook wel zin om het Eurovisie Songfestival-presentatieteam te versterken.

Voor zover heeft ze alleen een licht teleurstellend Televizier-gala gepresenteerd. Daarna erfde ze een huil-tv-programma van Caroline Tensen, en mocht ze een radioshow met Toine van Peperstraten opzetten. Op deze show heeft Angela de Jong nog het meeste kritiek: “Nee, dat is echt.. Koffietijd is er niks bij, zullen we maar zeggen.”

Dionne Stax is aan zet

Angela heeft gelijk dat Dionne Stax zich nog niet van haar beste kant heeft laten zien bij de AVROTROS. Maar heeft ze al écht de kans gehad? We hadden haar graag bij Op1 gezien, of in een programma waar ze zich meer van haar journalistieke kant kan tonen. Dionne is nog jong, en heeft nog genoeg tijd om haar moment te pakken. We hopen dat ze Angela de Jong snel de mond kan gaan snoeren met nieuwe, grotere projecten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.