Is Dionne Stax rijp voor Koffietijd?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Angela de Jong is regelmatig kiezelhard in haar oordelen over mensen in de tv-wereld. We zijn het vaak met haar eens: een groot deel van ons medialandschap is gewoon niet goed genoeg. Maar van Dionne Stax blijft ze af! Angela had weinig woorden nodig om de AVROTROS-presentatrice en voormalig nieuwslezer onder de spreekwoordelijke zoden te stoppen!

Het klopt: weinig mensen hadden de stap van

Lees ook: Celine Huijsmans wint radio-battle van Dionne Stax

‘Dionne Stax is van niveau Koffietijd’

Écht meedogenloos hoefde Angela de Jong niet te zijn in haar nieuwste column. Dat tekent de vervelende situatie van Dionne Stax misschien nog wel het meest. Angela verpakte haar kritiek op Dionne in medelijden. ‘Arme Dionne’, schreef ze. De nieuwslezeres had zichzelf na haar overstap waarschijnlijk als opvolgster van Pauw of Jinek gezien, en had volgens bronnen ook wel zin om het Eurovisie Songfestival-presentatieteam te versterken.

Voor zover heeft ze alleen een licht teleurstellend Televizier-gala gepresenteerd. Daarna erfde ze een huil-tv-programma van Caroline Tensen, en mocht ze een radioshow met Toine van Peperstraten opzetten. Op deze show heeft Angela de Jong nog het meeste kritiek: “Nee, dat is echt.. Koffietijd is er niks bij, zullen we maar zeggen.”

Dionne Stax is aan zet

Angela heeft gelijk dat Dionne Stax zich nog niet van haar beste kant heeft laten zien bij de AVROTROS. Maar heeft ze al écht de kans gehad? We hadden haar graag bij Op1 gezien, of in een programma waar ze zich meer van haar journalistieke kant kan tonen. Dionne is nog jong, en heeft nog genoeg tijd om haar moment te pakken. We hopen dat ze Angela de Jong snel de mond kan gaan snoeren met nieuwe, grotere projecten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.