Is Dionne Stax rijp voor Koffietijd?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Angela de Jong is regelmatig kiezelhard in haar oordelen over mensen in de tv-wereld. We zijn het vaak met haar eens: een groot deel van ons medialandschap is gewoon niet goed genoeg. Maar van Dionne Stax blijft ze af! Angela had weinig woorden nodig om de AVROTROS-presentatrice en voormalig nieuwslezer onder de spreekwoordelijke zoden te stoppen!

Het klopt: weinig mensen hadden de stap van Celine Huijsmans wint radio-battle van Dionne Stax

‘Dionne Stax is van niveau Koffietijd’

Écht meedogenloos hoefde Angela de Jong niet te zijn in haar nieuwste column. Dat tekent de vervelende situatie van Dionne Stax misschien nog wel het meest. Angela verpakte haar kritiek op Dionne in medelijden. ‘Arme Dionne’, schreef ze. De nieuwslezeres had zichzelf na haar overstap waarschijnlijk als opvolgster van Pauw of Jinek gezien, en had volgens bronnen ook wel zin om het Eurovisie Songfestival-presentatieteam te versterken.

Voor zover heeft ze alleen een licht teleurstellend Televizier-gala gepresenteerd. Daarna erfde ze een huil-tv-programma van Caroline Tensen, en mocht ze een radioshow met Toine van Peperstraten opzetten. Op deze show heeft Angela de Jong nog het meeste kritiek: “Nee, dat is echt.. Koffietijd is er niks bij, zullen we maar zeggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op

Dionne Stax is aan zet

Angela heeft gelijk dat Dionne Stax zich nog niet van haar beste kant heeft laten zien bij de AVROTROS. Maar heeft ze al écht de kans gehad? We hadden haar graag bij Op1 gezien, of in een programma waar ze zich meer van haar journalistieke kant kan tonen. Dionne is nog jong, en heeft nog genoeg tijd om haar moment te pakken. We hopen dat ze Angela de Jong snel de mond kan gaan snoeren met nieuwe, grotere projecten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten