Is Charlotte Nijs de mol in spannende Wie is de Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De finale van het razend populaire en mega spannende Wie is de Mol? Is in zicht. Charlotte Nijs is een van de hoofdverdachte bij het Nederlandse publiek. Geen wonder, want ook buiten de politieke wereld is deze dame sluw en met woorden ijzersterk. Blijkt zij straks de mol te zijn?

Er is een lange lijst met redenen waarom Charlotte Nijs de mol zou kunnen zijn. Ten eerste alle opdrachten die de afgelopen weken mislukten dankzij Charlotte. De verslaggever wist bij elke opdracht wel iets onhandigs of vreemds te doen om zo geld uit de pot te kunnen halen. Speelt ze een beetje de mol of is ze echt de mol en beheerst ze alles vanuit de schaduw?

Lees ook: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens corona-persconferentie

It’s all about the money

Voor het vinden van de mol is het belangrijk goed te letten op waar het geld in de pot heengaat. En wie erbij kunnen of niet. Charlotte heeft wat dat betreft een nieuwe mijlpaal bereikt in de loopbaan van het programma. Zij verdiende zo weinig voor de pot dat ze persoonlijk op een minbedrag staat.

De geld-theorie is overigens niet een gegarandeerd succes. Hoewel de vorige seizoenen het drie keer voorkwam dat de kandidaat die het minste opbracht ook de mol was, hoeft dat niet zo te zijn.  Er zijn ook genoeg voorbeelden van seizoenen waarin een klunzige kandidaat het minste verdiende. Het is daarmee dan ook nog niet zeker of Charlotte voor honderd procent de mol is.

Eigenwijs

Vlak voor de test die bekend zal maken wie er naar de finale gaan slaat Charlotte het advies van Rocky volledig af. Ook wel logisch, als ze de mol is heeft ze helemaal geen advies nodig om de finale te bereiken. Charlotte heeft ook vaak genoeg geld uit de pot laten verdwijnen, waardoor ze een hele goede mol zou kunnen zijn. Ook kan dit nog steeds betekenen dat ze gewoon een tikkeltje onhandige kandidaat is, maar ze zou dat kunnen faken. Hoe dan ook blijft Charlotte een felle dame en iemand die haar eigen plan trekt, no matter what.

Ook buiten Wie is de Mol blijft Charlotte lekker eigenwijs zichzelf. Zo zit ze in aanloop van de verkiezingen in een hoop programma’s te verkondigen wat er momenteel mankeert aan verschillende politici. En dat blijft ze voorlopig nog wel even doen, zeker nog de komende tijd. zelfs na Wie is de Mol zijn we dus nog lang niet af van de ijzersterke meningen van Charlotte. Inmiddels is ze ook weer aan het werk als razende reporter bij SBS6.

Niet goed begrepen

Charlotte deed het de vorige aflevering ook eigenlijk helemaal niet zo goed, al begint dat langzaam een beetje haar handelsmerk te worden. Charlotte doet helemaal hysterisch bij het zien van de zweefvliegtuigjes, maar besluit toch om in de vliegende doodskist te stappen en de hoogte op te zoeken. De rest van de aflevering zorgt ze er ook voor dat het erg onrustig blijft in het kamp. Ook in het theater doet ze compleet hysterisch. Ze veroorzaakt onrust en chaos. Of dat haar de mol maakt valt nog te bezien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?