Irritante boerin Annemiek Koekoek voert eenzame strijd in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek heeft het ontzettend zwaar gehad bij Expeditie Robinson. Ondanks dat is Annemiek vanwege dit soort streken absoluut geen favoriet van de kijker!

Het lijkt erop dat boerin Annemiek de strijd in Expeditie Robinson alleen aan moet gaan. Hoewel de samensmelting al heeft plaatsgevonden en alle kandidaten er dus alleen voor staan, heeft Annemiek het nog slechter getroffen dan de rest. Dat heeft ze helaas aan zichzelf te danken, want op sociaal gebied heeft de boerin het spel niet tactisch gespeeld. Van te voren vroegen veel trouwe kijkers van Expeditie Robinson zich al af hoe Annemiek Koekoek in de groep zou vallen. De deelnemers worden elk jaar niet alleen op het gebied van fysieke gezondheid getest, maar ook hun sociale skills worden flink op de proef gesteld. Het is namelijk niet niks om met een groep mensen die je niet kent overleven op een onbewoond eiland. Op dat gebied werd om anti-sociale boerin Annemiek al helemaal zorgen gemaakt, en nu zijn we erachter dat die zorgen terecht zijn…

Boerin Annemiek moet zonder wederhelft door met Expeditie Robinson

Annemiek heeft een zware tijd op het onbewoonde eiland achter de rug. Haar maatje, reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge (op de foto hierboven te zien), heeft de Expeditie moeten verlaten en is daarbij op de tiende plek geëindigd. Dat kwam bij Annemiek hard binnen, want ze kon niet langer leunen op haar beste vriendin. Omdat Strerrin bang voor mensen is en Annemiek ook niet zo goed met anderen om kan gaan, hadden de twee elkaar helemaal gevonden in het programma. Helaas maakt het vertrek van Sterrin de rest van de Expeditie een stuk lastiger voor de boerin. Zou ze het zonder de reptielendeskundige vol kunnen houden op het eiland met de anderen?

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt onverwachte comeback als model tijdens Expeditie Robinson

Is Annemiek de meeste gehate deelnemer van Expeditie Robinson?

Annemiek mag dan wel een stille speler zijn en zondert zich regelmatig af van de groep, maar dat zijn niet de redenen dat ze buiten de boot valt. Ook haar hysterische episode op de foto bovenaan het artikel heeft haar populariteit niet veel goeds gedaan. Het blijkt bovendien dat Annemiek een hele grote roddeltante is. De andere expeditieleden vinden haar ondankbaar en geniepig. Zo maakte de boerin gemene opmerkingen achter de ruggen van andere deelnemers om. Ze irriteerde zich mateloos aan Sylvana IJsselmuiden, die de roddels en gemene opmerkingen pas achteraf hoorde. Ook over Sandra Ysbrandy had boerin Annemiek het een en ander te zeggen, wat achteraf ook niet gewaardeerd werd. Annemiek maakt het wel erg moeilijk voor zichzelf. Nu andere gehate deelnemers als John de Bever en Rob Geus zijn er uit zijn, gaat alle negatieve aandacht naar Annemiek. Het zou dus zomaar kunnen dat de boerin de volgende is…

Annemiek Koekoek krijgt bezoek op foto vanaf boerderij

Haar deelname aan Expeditie Robinson zorgt natuurlijk voor de nodige aandacht van de media. Op de boerderij in Nederland voelt Annemiek zich weer helemaal op haar gemak. Omringd door de koeien en het groene gras is ze in haar element. Gelukkig valt ze daar beter in de groep en ze krijgt er zelfs bezoekjes. De boerin heeft in de Expeditie zo veel aandacht getrokken (of dat positieve of negatieve aandacht is mag je zelf invullen) dat ze zelfs over haar muzieksmaak ondervraagd is. NPO Radio 2 kwam bij haar langs om te vragen op welke nummers zij gestemd had. Daar mag ze ten minste een stem uitbrengen die wel gewaardeerd wordt…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?