Iris Enthoven maakt kijker Expeditie Robinson gek met ferme troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke presentatrice Iris Enthoven heeft vanwege haar lage topjes en prachtige setjes nu al de harten van alle kijkers veroverd. 

Iris Enthoven stiekem nu al de winnaar van Expeditie Robinson

De prachtige blondine heeft met haar ongekende uiterlijk eigenlijk nu al de competitie van Expeditie Robinson gewonnen. Niet het daadwerkelijke programma natuurlijk, maar wel de populariteitswedstrijd die er bij de kijkers er een beetje omheen hangt. De prachtige presentatrice weet keer op keer de kijkers van de spannende show te betoveren met haar ontzettend mooie uiterlijk. En dat zorgt er wer voor dat de knappe presentatrice en influencer echt razend populair wordt gevonden onder de fans van Expeditie Robinson. Natuurlijk zijn er een hoop mensen die deze keer het spannende programma puur kijken, omdat Iris Enthoven er in zit. Dat brengt natuurlijk ook gewoon een hoop kijkers met zich mee, zo’n knappe dame. Ze moet dus nog wel even in het programma blijven om de kijkcijfers in ieder geval een beetje hoog te houden. Maar met haar sportieve uitstraling zal Iris daar niet te veel moeite mee hebben.

Lees ook: Video: Iris Enthoven deelt Expeditie Robinson-geheimen in laag topje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

De zeer aantrekkelijke presentatrice weet precies wat ze in Expeditie Robinson moet dragen

Natuurlijk moet je bij Expeditie Robinson jezelf niet te warm kleden. Je zit nou eenmaal op een tropisch eiland en dat zorgt er wel voor dat je, in combinatie met al die opdrachten, nogal snel verhit kan raken. Je doet er dus goed aan om ervoor te zorgen dat je een korte outfit draagt, waarbij je lichaam veel kan luchten. Dat heeft Iris Enthoven zeker gedaan. Je ziet haar eigenlijk alleen maar in korte en laag hangende topjes en strakke shirtjes lopen, of soms heeft ze haar shirtje vanwege de hitte helemaal uit gedaan. De prachtige blondine houdt zo al helemaal rekening met de wedstrijd. Want het zal haar niet overkomen dat ze tijdens een proef neer gaat vanwege de hitte. Bij de kijkers zorgt deze tactiek er in ieder geval voor dat Iris vrij snel een favoriet is geworden.

Lees ook: Foto: Zeer luchtig geklede Iris Enthoven ziet buitenkansje en pakt Max Verstappen beet

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven is trots op zichzelf vanwege Expeditie Robinson

De knappe blondine is ontzettend knap op zichzelf vanwege haar deelname aan het spannende programma. De ontzettend mooie presentatrice is al heel erg lang fan van Expeditie Robinson en kan bijna niet geloven dat ze nu zelf in het programma zit. De aantrekkelijke dame bewijst nu al dat ze daar heel erg goed in thuis past. Het is nog even zien hoe hoog Iris zal eindigen, maar aan de motivatie ligt het in ieder geval niet. De aantrekkelijke blondine doet ongelooflijk hard haar best om ervoor te zorgen dat de jongere versie van zichzelf in ieder geval trots kan zijn op haar deelname aan het spannende programma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?