Iris Enthoven deelt heerlijke foto met 2 dingen waar alle mannen van dromen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een goede dag voor Iris Enthoven. De blondine is zo blij in het zonnetje dat ze haar volgers trakteert op een heerlijke foto met alles waar mannen van houden.

Iris Enthoven deelt foto waar mannen bij wegkwijnen

De altijd vrolijke Iris Enthoven is lekker op vakantie en het is duidelijk te zien dat ze daar met volle teugen van geniet. Zo is de blondine afgereisd naar het zonnige Spanje om daar eens flink te genieten van de zon en het goede leven. Natuurlijk is het een welverdiende vakantie voor Iris, die dagelijks hartstikke hard werkt aan haar carrière als presentatrice en nog veel meer. Op onderstaande foto is te zien dat Iris haar plekje in de zon helemaal heeft gevonden. Zo zit de blondine op een terras, die aan de zee lijkt te zitten. Daar geniet Iris van alles waar mannen van houden. Een biertje, een flinke portie nachos en in een klein setje. Iris straalt in de zwarte badkleding die nog maar net alles verhuld. De presentatrice moet wel oppassen dat ze niet gaat verbranden in de hete Spaanse zon. De voorkant van Iris begint namelijk al een beetje rood te kleuren. En dat nog voordat haar biertje op is.

Iris Enthoven laat alles zien in bikini

Iris Enthoven geniet in Zuid Spanje

Op Iris haar Instagram story’s is te zien dat ze niet alleen maar zit te genieten in het zonnetje, maar dat ze ook druk aan het surfen is. Het lijkt erop dat Iris in Zuid Spanje in de badplaats Cádiz is. Op haar Instagram deelt ze video’s dat ze aan het kitesurfen is over de zee heen. De blondine is dus ook nog eens hartstikke sportief bezig op haar vakantie.

Iris Enthoven straalt in paarse jurk

Uiteraard is Iris Enthoven uitgenodigd om naar het filmfestival in de Franse plaats Cannes te komen. Ieder jaar is het weer dé plek voor alle popsterren, influencers en acteurs om zichzelf op het allerbest te laten zien op de rode loper. Het is altijd afwachten wie de mooiste look aanheeft en alle ogen naar zich laat kijken. Iris Enthoven is uitgenodigd door ijs merk Magnum om naar Cannes te komen en daar zijn meer bekende Nederlanders. Zo staat Iris op onderstaande foto voor de camera met Monica Geuze. De twee dragen allebei een paarse outfit, en die van Iris valt wel erg op. Zo draagt de blondine een paarse jurk met heel veel veren. Het jurkje is extreem kort, waardoor Iris haar mooie bruine benen goed te zien zijn.

Iris Enthoven straalt in paarse jurk

Lees ook: Iris Enthoven geniet nog steeds na dankzij deze prachtige foto in badkleding

Iris Enthoven paradeert over straat in Cannes

Nadat Iris Enthoven heeft geschitterd op de rode loper in Cannes gaat ze lekker op pad in de stad. Daarvoor heeft Iris wederom een paarse jurk aangetrokken, maar deze is een stuk langer. Al staat de jurk Iris wel weer erg goed. De jurk heeft een laag uitgesneden V-hals en dunne spaghetti bandjes. De presentatrice loopt flink te paraderen door Frankrijk. Daarna steelt Iris duidelijk de show door een dansje te doen voor de camera.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.