Irene Schouten is de mooiste sportvrouw van Nederland dankzij deze foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Irene Schouten is uitgeroepen voor Mooiste Sportvrouw van Nederland! En dat heeft FHM niet zonder reden gedaan. Hier wat prachtige foto’s van de sportvrouw om te bewijzen dat ze écht de aller knapste is.

Het is weer een van de leukste weken van het jaar want de FHM awards zijn uitgereikt. Dat betekent heel veel mooie shoots met de knapste dames uit Nederland. Tijdens de uitreikingsavond zijn alle genomineerden helemaal opgedoft en trekken ze hun mooiste jurk aan. Want iedereen wil natuurlijk een plekje in de top 500. De FHM awards staan voor ‘For Him Magazine’ en elk jaar wordt er een lijst gemaakt met de knapste 500 vrouwen. Deze mogen dan allemaal in het speciale magazine zodat iedereen de mooiste vrouwen van Nederland kan bewonderen. En daar hoort Irene Schouten natuurlijk bij!

Irene Schouten neemt FHM award in ontvangst

Sinds Irene Schouten als schaatsster de top domineert is er niet meer om de knappe blondine heen te denken. Tijdens alle wedstrijden en de Olympische Spelen zat iedereen letterlijk aan de buis gekluisterd om te kijken naar Irene. Met zulke topprestaties is het dan ook geen verassing dat de blondine wordt uitgeroepen tot Mooiste Sportvrouw van 2022. Zelf geeft FHM aan dat het voor hun ook niet zo’n moeilijke keuze was dit jaar. Je zou denken van wel want Jutta Leerdam en Suzanne Schulting mogen er ook zeker zijn. Als verklaring van hun keuze zegt FHM: ”Als je drie gouden plakken pakt op de Olympische Spelen (meest succesvolle Nederlandse Olympiër ooit) en ook nog eens zo spontaan, leuk en gezellig bent én er fantastisch uitziet, dan is er maar winnares mogelijk.”

Lees ook: De drie mooiste foto’s van drievoudig winnares Irene Schouten

Irene Schouten hoe we haar het beste kennen

Om even te laten zien waarom Irene Schouten deze prijs wint zijn hier nog wat mooie foto’s van de blondine. Natuurlijk is onderstaande foto hoe we Irene het beste kennen. In haar mega strakke schaatspakje. Het liefst in het oranje want dat betekent een internationale wedstrijd. Het enige jammere aan de schaatspakjes zijn dat ze ook een kapje hebben waardoor we niet naar Irene haar blonde lokken kunnen kijken. Al maakt het feit dat het pakje Irene haar goed laat uitkomen al veel goed. Misschien zien we Irene zo wel het allerliefst.

Irene Schouten opgedoft in galajurk

De blondine Irene Schouten heeft ook nog een druk leven als influencer naast haar sportcarrière. Hiervoor verschijnt ze dan niet altijd in een schaatspakje maar trekt ze een mooie jurk aan zoals op onderstaande foto. We zien Irene samen met een andere schaatsheld: Kjeld Nuis. De twee mochten een award uitreiken op de Musical Awards. Hiervoor heeft Irene een lange witte jurk aangetrokken met bruine strepen. De jurk laat alle kwaliteiten van Irene goed uitkomen. De haren van Irene Schouten zitten helemaal in de krul, weer eens wat anders dan het strakke staartje onder het schaatspakje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!