Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit…

Een tijdje geleden is de Instagrampagina van Hélène Hendriks hoogstwaarschijnlijk gehackt. Er waren namelijk een hoop foto’s en video’s verdwenen. Daarnaast stonden er ineens drie selfies van een onbekende man op haar pagina. Het lijkt erop dat die man haar account had gehackt en foto’s van zichzelf op de pagina van Hélène heeft geplaatst. Er stonden nog maar negen berichten op de pagina van Hélène. Dat is nu nog steeds zo. Eerst had Hélène een hoop foto’s en video’s op haar pagina staan, en postte ze regelmatig iets nieuws. Helaas heeft ze haar pagina nog niet bijgewerkt, en lijkt een groot deel van haar verzameling foto’s dus verloren gegaan. De kans dat de hacker de foto’s heeft gearchiveerd is dus heel klein, hij heeft ze waarschijnlijk gewoon allemaal verwijderd. Helaas kunnen we dus niet meer genieten van alle beelden die Hélène geplaatst had. De hacker heeft een aantal opvallende foto’s wel op haar pagina laten staan. Bekijk er een hieronder!

Helene en Noa

Hélène is alle foto’s van haar hond kwijt

De blondine had vooral enorm veel foto’s van haar hond op Instagram staan. Ze is overduidelijk enorm verliefd op haar hond, want haar pagina stond vol met lieve foto’s van zichzelf met haar hond. Helaas heeft de hacker deze allemaal verwijderd. Hélène zal vast enorm balen dat al deze beelden weg zijn. Wie weet zal ze de komende dagen weer wat meer foto’s plaatsen om haar pagina weer wat op te vullen.

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe blonde presentatrice Hélène Hendriks? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier staan ondanks dat haar account is gehackt nog negen pareltjes van de presentatrice. De hacker heeft de beste foto’s laten staan dus die kun je gelukkig nog steeds bewonderen. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!

Beeldschone Vandaag Inside-barvrouw trekt kijkers met knellend Duits jurkje (foto!)

Kijkers van Vandaag Inside worden elke uitzending ontzettend afgeleid! Wat er aan de talkshowtafel gebeurt is namelijk véél minder interessant dan de dame die daar achter de bar staat. Zeker als ze dit soort outfits draagt!

Beschonken Merel Ek deelt foto vanuit achtertuin in zeer opvallend kledingstukje

Merel Ek lijkt een wilde middag achter de rug te hebben. We zagen haar bovendien nog nooit met dit veelbesproken kledingstuk!