Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel bloedfanatiek in Marble Mania

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met deelnemers als zwemster Inge de Bruijn, wielrenster Leontien van Moorsel en schaatser Kjeld Nuis, heeft de voorlaatste aflevering van Marble Mania een sportief tintje! Nu vinden we Kjeld een prima kerel hoor, maar onze aandacht gaat toch echt uit naar deze twee dames! Wie van de twee beschikt over het beste balgevoel?

Een bloedfanatieke aflevering

Deze aflevering van Marble Mania is misschien wel de meeste fanatieke aflevering ooit in de nog korte geschiedenis van het programma. SBS6 trommelde namelijk drie bloedfanatieke (voormalig) topsporters op en zette die recht tegenover elkaar. Samen beschikken Inge de Bruijn, Leontien van Moorsel en Kjeld Nuis over maar liefst negen gouden Olympische medailles. Qua winnaarsmentaliteit zit het dus wel snor. Zouden deze topsporters SBS6 en hun Marble Mania een nieuw kijkcijferrecord kunnen brengen?

We kijken natuurlijk voor de dames

Begrijp ons niet verkeerd, Kjeld Nuis zal best een prima kerel zijn, maar we hebben zo’n vermoeden dat de aandacht van de televisiekijkende man deze aflevering van Marble Mania toch écht naar de twee dames gaat. Beide dames komen tegenwoordig dan ook een stuk minder vaak op tv voorbij dan voorheen. Best zonde eigenlijk, aangezien zowel Inge als Leontien een aantal jaar geleden nog volop in de spotlights stonden.

Opvallende tv-momenten van Inge en Leontien

Zo deed Inge de Bruijn in 2018 nog mee aan dat opvallende datingprogramma op RTL5, waar men geen enorme vliegtuigkoffer aan kleding mee hoefde te nemen. Precies, dat programma ja. Voormalig wielrenster Leontien is al wat langer niet meer op televisie verschenen, maar maakte vroeger als sportdeskundig wel degelijk onderdeel uit van het ‘vaste’ team van RTL Boulevard.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marble Mania (@marblemanianl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.