Influencer Sophie Milzink laat haar broekje zakken op zonovergoten balkonnetje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sophie Milzink heeft een nieuwe reeks foto’s gemaakt waar je alleen maar van kan genieten. De prachtige brunette laat even haar broek zakken.

De ontzettend mooie influencer Sophie Milzink is even op vakantie in Spanje en daar maakt ze natuurlijk een hoop mooie foto’s. Een deel daarvan is bedoeld om haar fans jaloers te maken, bijvoorbeeld door de meest mooie plekjes uit Spanje op de foto te zetten. Een ander deel van de foto’s is weer bedoeld om het een beetje goed te maken met haar volgers. Dat doet Sophie door ze een hele mooie kant van zichzelf te laten zien.

Sophie Milzink laat haar broek zakken

De mooie influencer heeft wat foto’s op een zonnig balkon in Spanje geschoten, waar ze een van haar beste outfits ooit aan heeft. Ze draagt weinig verhullende kleding en ook haar broek zakt een beetje af op de foto. Sophie weet zo wel heel erg bijzonder op het plaatje te staan. Haar fans smullen natuurlijk enorm van het mooie beeld. Nieuwsgierig geworden naar de mooie foto? Kijk dan snel hier om meer te zien!

Sophie Milzink verrast graag haar fans met mooie beelden

Het is zeker niet de eerst keer dat Sophie Milzink haar fans op deze manier verrast met mooie plaatjes. De influencer maakt het mensen graag naar de zin. Dat merk je wel als je al die geweldige beelden zo bekijkt. Er is dan ook veel om van te genieten bij Sophie. Haar prachtige vormen komen in dit pakje wel heel erg goed uit. Zulke foto’s worden altijd gewaardeerd.

Meer zien van Sophie Milzink? Kijk op Instagram

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer mooie foto’s van Sophie? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan namelijk nog een hoop extra foto’s die de influencer graag met je deelt. En die zijn allemaal de moeite waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!