Influencer Jade Anna misdraagt zich wederom met nieuw speelgoed op de bank: “Alles voor de likes”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna laat zien hoe speels ze wel niet is, maar volgens fans doet ze dit allemaal alleen maar voor alle likes die ze dan krijgt.

Onze bekende influencer Jade Anna trekt veel aandacht op haar recente post maar ze krijgt veel kritiek op de situatie…

Jade Anna doet alles voor de likes

Influencer Jade Anna krijgt veel kritiek op haar recente post op Instagram. Jade Anna heeft recent namelijk een puppy gekocht genaamd Navy. Het hondje laat ze dan ook maar al te graag zien aan alle volgers. Maar daardoor krijgt ze juist veel commentaar! Ze laat dan ook wel erg vreemde momenten zien met het beestje.. Zoals dat hij dus bij deze post helemaal om haar nek ligt! Daarom is ze volgens vele mensen een aandachtstrekker en krijgt ze veel comments zoals: ”Altijd weg en altijd moe en dan een hond bah.”, ”Niet echt handig hé als je zoveel van huis ben kunnen andere weer voor je dieren zorgen.” en ”Straks wordt je moe omdat je hem moet uitlaten!”

Jade Anna

Hoeveel verdient Jade Anna nu?

Jade Anna heeft al meer dan 1 miljoen volgers op alleen al haar Instagram, daarom valt ook wel te verwachten dat ze per post dan flinke bedragen ontvangt! Het schijnt dat ze op TikTok bijvoorbeeld 6000 euro vraagt per samenwerking. En ze heeft altijd enorm veel samenwerkingen op haar Instagram en Tiktok. Daarom is het vermogen van Jade Anna geschat wel 1.5 miljoen euro. Dat is een flik bedrag voor wat foto’s en video’s! Ze heeft ook op Instagram al bijna 2.000 berichten geplaatst.

Zijn Jade Anna en Kenneth Taylor nog samen?

Hoe zit het nu tussen Jade Anna en Ajax-voetballer Kenneth Taylor? De twee bleken een setje te zijn, al is het de laatste tijd rustig rondom het koppel en zien we weinig beelden van de twee samen. Deze stilte leidde tot geruchten over een eventuele breuk. Maar niets is minder waar. Jade Anna was laatst weer op de tribune in de Johan Cruyff ArenA. In een Instagram story deelde ze dan ook een foto van dat ze aanwezig was. Dus, de twee zijn nog gewoon lekker bij elkaar!

Wil je meer zien van Jade Anna? Dat kan op Instagram

Jade Anna plaatst nog veel meer kiekjes van haar leven op haar Instagram account dus als je benieuwd bent geworden neem dan zeker daar een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.