Influencer Jade Anna duikt op bij Amerikaanse parkeergarage in enkel bovenkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna draagt alleen maar bovenkleding in een verlaten parkeergarage. Dat ze zo durft rond te lopen!

Influencer Jade Anna heeft zichzelf goed laten zien in haar meest recente Instagram post. Ze laat zien dat ze echt niet bang is om felle kleding te dragen. Daarnaast zie je ook geen broekje of iets dergelijks onder haar jurkje. Zou ze deze wel aan hebben?

Jade Anna draagt geen onderkleding

Bekende en mooie influencer Jade Anna weet iedereen goed te verassen met haar recente foto. In de foto is ze helemaal alleen in een parkeergarage. Maar ook draagt ze alleen maar bovenkleding! Er is geen broekje of rokje te zien! Ze bevindt zich niet eens in Nederland maar in Miami, Florida. Blijkbaar durft Jade Anna enorm goed zichzelf te laten zien, zelfs wanneer ze in het buitenland is waar voor haar de omgeving al helemaal onbekend is. Het gaat hier dan om een knalroze blouse die nog maar net alles bedekt. Bekijk zelf de foto hieronder!

Jade Anna draagt alleen bovenkleding

Jade Anna plaatst veel mooie foto’s

Natuurlijk weet Jade Anna als de beste hoe ze een prachtige foto moet maken waar al haar fans van kunnen genieten. Dat doet ze dan ook graag en vaak! Haar volgers vinden dat natuurlijk geweldig. Ze laat zichzelf op vele verschillende manieren zien: tijdens vakanties, in de sportschool, of gewoon tijdens een relaxmomentje. Ze deelt haar hele leven met iedereen. Jade is natuurlijk ook hartstikke blij met alle foto’s die ze deelt en ze zal ook nog lang niet stoppen met het delen van foto’s en video’s. Vooral niet nu ze meer dan een miljoen volgers heeft. Wat een prestatie van deze mooie blondine!

Jade Anna in Miami

Meer zien van Jade Anna kan op haar Instagram account

Wil jij meer zien van Jade Anna van Vliet? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post zij de meest prachtige foto’s van zichzelf. Ze is niet bang om teveel van zichzelf weg te geven. Puur genieten dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.