Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest…

Als je The Bachelor hebt gezien met Thomas van der Vlugt, moet de naam Indigo je bekend voorkomen. Hoewel de brunette het programma niet wist te winnen, wist ze wel een hoop mannenharten te veroveren met haar uiterlijk en persoonlijkheid. Naast model, influencer en tv-persoonlijkheid lijkt ze ook nog een andere weg te zijn ingeslagen. Indigo brengt namelijk binnenkort een nummer uit. Dit doet ze niet zomaar met een artiest, maar met de artiest van het meest vunzige nummer dat Nederland ooit heeft uitgebracht.

Indigo Oord zet haar gordijnen op een kier staan en showt hiermee haar voorgevel

Indigo Oord is de natte droom van een hele hoop mannen. Haar kiekjes op Instagram liegen er ook niet om. Hier post ze een hoop content wat betreft samenwerkingen, maar zo nu en dan ook foto’s vanuit haar modellenwerk. Maar ook vanuit de muziekwereld, zo lijkt het. In een Instagramvideo zien we Indigo bijna helemaal onbedekt. Ze draagt een panterjurkje en haar enorme joekels knallen er werkelijk waar uit. Ze schudt er nog eens flink mee en beweegt aantrekkelijk op het nummer. De bekende man achter haar lijkt hier geen last van te hebben.

Indigo Oord maakt een nummer met Bizzey

Het Instagramaccount van Indigo is een groot genot om te volgen. Als volger kan je hoogwaardige foto’s verwachten van de knappe brunette. Natuurlijk verwacht je dit ook van een model, want dat is Indigo ook nog eens. Wat is Indigo eigenlijk niet? Ze lijkt ook haar debuut te gaan maken in de muziek. In een video op Instagram deelt ze de teaser van haar nieuwste nummer. ‘Je weet niks’, luidt de naam van het nummer. Ze maakt het nummer met de artiest van ‘Traag’, oftewel Leendert Roelandschap a.k.a. Bizzey. Het is een typisch Bizzey-nummer. De beat en de flow van het liedje kenmerken Bizzey. Het lijkt erop dat Indigo haar stem is verwerkt in het refrein. Of ze haar eigen verse krijgt is nog de vraag. De video is te zien op haar Instagrampagina.

Meer zien van Indigo Oord doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer prachtige foto’s van Indigo Oord zien? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram-kanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!