In de Spotlight: Renate Verbaan en Dilan Yurdakul bij Gevaarlijkste Wegen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld is een leuk tv-concept, maar valt of staat natuurlijk met de deelnemers. Dit seizoen heeft het programma van Omroep Powned al een aantal schitterende duo’s geïntroduceerd. Zo genoten we al van tegenpolen Ryanne van Dorst en Famke Louise, maar deze week stond er nóg een smakelijk, maar wel iets meer gelijkgestemd duo op het menu: Renate Verbaan en Dilan Yurdakul hobbelden in hun auto door Ecuador…

We moeten het de makers van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld nageven: ze zijn een kei in onwaarschijnlijke koppels maken. Tussen Ryanne van Dorst en Famke Louise heerste vorige aflevering een soort ouder/puber-verhouding. Hier en daar een conflict, maar heerlijke tv. Deze week zat het qua sfeer juist meteen wél helemaal goed tussen Dilan Yurdakul en Renate Verbaan. Bovendien kon voormalig GTST-actrice Dilan zich goed optrekken aan ervaren moeder-van-twee Renate.

Renate Verbaan Dilan Yurdakul

Renate Verbaan geeft wijze lessen aan Dilan Yurdakul

Dilan Yurdakul kon bij Renate Verbaan haar ei kwijt. Voor Renate is het al jaren huisje boompje beestje met Winston Gerschtanowitz. Dilan zat na haar tijd bij GTST lang in een depressie, en wil vóór ze ‘een baby maakt’ eerst nog aan zichzelf werken. Dilan, die twaalf jaar jonger is dan Renate, kon haar oudere bijrijder goed gebruiken als klankbord. Sprake van een moeder/dochter-aflevering was er buiten deze conversaties niet: de rest van de tijd denderden de twee dames als vrolijke vriendinnen over de gevaarlijkste wegen van Ecuador. Dat leverde mooie beelden op (thanks dutchcapper!), zowel in- als buiten de auto!

Renate Verbaan Dilan Yurdakul Renate Verbaan Dilan Yurdakul Renate Verbaan Dilan Yurdakul

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten