In badkleding gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto’s en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

De prachtige zangeres Roxy Dekker is samen met haar goede vriendin Rhodé Kok op vakantie. Maar nu deelt Roxy toch wat spannendere foto’s in haar eentje! Zo geeft ze weer een heerlijk kijkje voor al haar fans.

Roxy Dekker ligt op een bootje met weinig bedekking

Onze prachtige zangeres Roxy Dekker heeft wel hele leuke foto’s met iedereen gedeeld! Roxy is op vakantie en geniet dan natuurlijk erg veel van de warme temperaturen. Hoe kan je daar het beste van genieten om lekker een kleurtje te krijgen? Natuurlijk door met weinig bedekking op een bootje te liggen! En dat doet ze dan ook! We krijgen namelijk beelden te zien dat de zangeres met een piepklein topje en broekje die bedoeld zijn om in te zwemmen op een bootje ligt te zonnen. Het plaatje is echt heerlijk om te bekijken. Vooral de achterkant is goed te zien in de foto!

Maar gelukkig heeft ze ook een tweede foto geplaatst waarbij ze net uit het water komt met de ladder. Daardoor zie je juist de voorkant enorm goed! Onze blondine gunt het iedereen gelukkig om beide kanten te kunnen bekijken. Volgers zijn dan ook echt stapelgek op de beelden en hopen nog veel meer leuke kiekjes te mogen ontvangen van haar zonnige vakantie.

Bekijk hieronder de foto’s of klik hier om ze allemaal zelf te bekijken!

Roxy Dekker zit te relaxen op een bootje met weinig bedekking

Meer zien van Roxy Dekker kan op Instagram

Wil je nou meer leuke foto’s en video’s zien van de prachtige zangeres Roxy Dekker? Neem dan een kijkje op haar op Instagramkanaal. Daar kan je veel leuke privé beelden bekijken van Roxy. Zoals wanneer ze dus op vakantie is of wanneer ze wat anders leuks heeft gedaan. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...