In gehulde Maxime Meiland laat mannen wegdromen met video aan zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maxime Meiland heeft een opmerkelijke video op haar Instagrampagina geplaatst. De heerlijke blondine laat alle mannen smelten door haar prachtige outfit!

Maxime is lekker aan het genieten van haar heerlijke vakantie. Ze is samen met haar man Leroy Molkenboer en hun kinderen aan het genieten van hun welverdiende vakantie. De andere gasten van het hotel zullen vast en zeker ook goed genieten, want Maxime Meiland loopt de hele dag in een heerlijk badpakje rond! Dat is natuurlijk puur genieten voor de mannelijke gasten. Daarnaast proost Maxime in het filmpje ook nog eens met een lekker koude goudgele rakker. Ze lijkt dus de ideale vrouw te zijn. Bekijk een foto van Maxime in haar badpak hieronder!

Maxime Meiland

Maxime en Leroy krijgen nog een kindje

De kans dat Maxime Meiland en Leroy Molkenboer een derde kindje krijgen lijkt zeer waarschijnlijk te zijn. Maxime heeft namelijk bekend gemaakt dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen. Ook zegt ze zelfs dat zij en Leroy geen bescherming gebruiken tijdens het bedrijven van de liefde. Maxime zegt wel dat het niet per se de bedoeling is om zwanger te worden, maar mocht het zo zijn, dan zou ze het kindje erg welkom zijn. Leroy en Maxime hebben samen al een kindje. Maxime heeft ook nog een dochtertje uit een andere relatie.

Meer zien van Maxime Meiland doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de blonde influencer Maxime Meiland? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine foto’s van zichzelf en de producten die ze promoot. Als influencer weet ze inmiddels wel hoe ze zichzelf zo goed mogelijk in beeld moet brengen en dat doet ze dan ook uitstekend. Maxime plaatst ook vaak foto’s van haar eigen werkzaamheden zoals haar rollen in verschillende televisieprogramma’s. Ook geeft ze je zo nu en dan nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.