Imanuelle Grives zegt sorry voor Fajah Lourens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze week gaat Suriname na een hobbelige productie eindelijk in première. Actrice Imanuelle Grives had de film met haar criminele staaltje ‘method acting’ bijna de nek omgedraaid, maar mocht uiteindelijk toch bij het lanceerfeestje aanwezig zijn. Daar bood ze iedereen haar oprechte excuses aan. Ze moesten het namelijk met Fajah doen…

Het bericht dat Imanuelle Grives tijdens haar voorbereiding op de rol van drugsdealer was opgepakt voor het dealen van drugs las als een grap. De actrice was met een koffer vol drugs naar het festival Tomorrowland gereden om mee te maken hoe het voelt om echt in het verboden spul te handelen. Ze kreeg er een nóg echtere levensles voor terug: een tijdje achter de tralies.

Lees ook: Fajah laat haar eigen sterren zien

Hoe dom de actie ook was, het geeft wel aan hoe toegewijd Imanuelle als actrice is. En zoiets blijft als regisseur in je hoofd rondzoemen op het moment dat je voor de zoveelste keer ‘die doen we nog een keer’ moet zeggen tegen Fajah Lourens, Imanuelles vervanger.

(Lees verder onder foto)

Fajah leert Surinaams

De emotionele excuses van Imanuelle waren wellicht ook een beetje aan Fajah zelf gericht. Ze kreeg namelijk een ondankbare taak toegeschoven. Twee weken voor de eerste draaidag hoorde de fitnessboekenschrijfster dat ze een Surinaamse drugsdealer moest gaan spelen. Echt tijd om een geloofwaardig accent te ontwikkelen kreeg ze niet.

(Lees verder na foto)

Imanuelle actrice had een half jaar tijd om (iets te) fanatiek te broeden op de rol. Fajah kwam op het vliegveld in Paramaribo pas voor het eerst met authentiek ‘Surinaams’ in aanraking. Het personage, die dankzij de overtuigende auditie van Grives een groter aandeel in het verhaal had gekregen, moest weer aangepast worden.

Lees ook: Temptation Island Verleiders’ Endgame goes Marvel

Wat had kunnen zijn

Het hele gebeuren zorgde vermoedelijk voor een ongemakkelijke vibe op het premièrefeestje in Amsterdam. Dankzij Imanuelles aanwezigheid en mea culpa kreeg de zaal een heftige portie ‘wat had kunnen zijn’ op hun bord.

Zeker omdat Fajahs dappere poging tot Surinaams kort daarna op het witte doek voorbij zou komen. Mocht de film nu floppen, is het eenvoudig om een schuldige aan te wijzen. Niet Fajah, maar Imanuelle. Vandaar die excuses.

(Lees verder na filmpje)

Toch heeft de Surinaamse actrice een kans om haar fout weg te poetsen. De regisseur heeft namelijk aangegeven dat hij voor een mogelijk tweede deel sowieso Imanuelle gaat vragen. Hopelijk wel voor een rol die geen voorbereiding vergt. Ex-bajesklant bijvoorbeeld. En als goedmakertje ook een minder uitdagend rolletje voor Fajah. Nederlandse fitnessgoeroe.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.