Ilse van Esch zet haar gigantische voetballen in om stiekem reclame te maken tijdens wedstrijd Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De prachtige influencer en voetbalster Ilse van Esch weet met haar nieuwste foto haar steun aan Oranje wel heel erg goed duidelijk te maken.

De voetbalwereld en de wereld van influencers zijn dichterbij elkaar dan je denkt. Ilse van Esch, de invloedrijke voetbalster en ster van FC Eindhoven Vrouwen, weet als geen ander hoe je deze twee werelden naadloos samenbrengt. Terwijl de Oranje Leeuwinnen strijden op het hoogste niveau, zet Ilse haar gigantische voetballen in om zichzelf meer in de schijnwerpers te zetten. En de resultaten zijn om van te smullen!

Wie is voetbalster en influencer Ilse van Esch?

Ilse van Esch is niet zomaar een speelster van FC Eindhoven Vrouwen. Met meer Instagram-volgers dan Oranje-internationals zoals Daphne van Domselaar en Sherida Spitse is Ilse een ware sensatie op sociale media. Maar hoe komt het dat ze zoveel volgers heeft? Nou, dat heeft natuurlijk alles te maken met de prachtige foto’s die ze aan de lopende band deelt met haar volgers. Die worden door Ilse flink verwend. Met haar oogverblindende looks heeft ze een enorme hoeveelheid fans opgebouwd. Haar recente posts, waarin ze Oranje aanmoedigt, doen de harten sneller kloppen en trekken volop de aandacht.

Ilse van Esch zet haar gigantische voetballen in om stiekem reclame te maken tijdens wedstrijd Oranje

De enorme voetballen van Ilse van Esch

Zoals je kan zien is de foto van Ilse best wel een aandachtstrekker. Je kan er namelijk vrij moeilijk omheen. Maar de mooie blondine weet precies wat goed scoort op het internet. Daar scoort ze wel (doel)punten mee. De leuke influencer vindt het ook totaal niet erg om zichzelf van deze kant te laten zien. Daar heeft ze geen enkele moeite mee. En dat is mooi, want haar volgers genieten van elk plaatje wat van haar verschijnt.

Meer zien van Ilse van Esch kan op Instagram

Wil je meer weten over Ilse en haar avonturen? Volg haar dan op Instagram en blijf op de hoogte van haar laatste updates!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!