Foto: Ilse DeLange toont ongelofelijke metamorfose na zware nacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ilse DeLange jaagt haar volgers de stuipen op het lijf met deze zéér opvallende voor-en-na-foto. Dat moet een loodzware avond geweest zijn!

Ilse DeLange onherkenbaar na wilde nacht

De zangeres Ilse DeLange trad onlangs, naast Guus Meeuwis, Krezip en Blackbird op in Enschede op het Tuckerville festival. Hier heeft ze ongekend van genoten, blijkt uit haar bedankje op Instagram. Ze is blij dat ze weer op het festival mag optreden na twee festivalloze jaren. Ook al haar fans hebben een heerlijk optreden meegemaakt. Echter liet Ilse DeLange achteraf weten dat ze goed moe was en snel zou gaan slapen. De volgende dag postte ze een foto waar ze haast niet in te herkennen was. Het publiek is geschrokken van de foto. Toch laat Ilse deze vol trots op haar Instagram pagina staan.

Ilse DeLange blijkt erg spontaan

Recentelijk gaf Ilse DeLange van alles vrij over haar privé leven. In een groot interview vertelde ze over haar familie, waar ze vandaan komt, haar eigen platenlabel, haar nieuwe album én haar liefdesleven. “Bart en ik leven ons leven met grillen en spontaniteit”, vertelt ze in het interview. Daarnaast laat ze dingen los over haar geloof, haar overleden vader en haar beroep.

Ilse DeLange over ‘affaire’ met Jeroen Rietbergen

Ilse DeLange is veel in het nieuws geweest, omdat zij schijnbaar een affaire heeft gehad met Jeroen Rietbergen ofwel: Vieze Jeroentje. De bekende voormalige bandleider van ‘The Voice of Holland’ en vriend van Linda de Mol ontkent alle geruchten wanneer hij geconfronteerd wordt door De Mol. Ilse laat er eindelijk iets over los: “Ik neem dat niet zo serieus als ik eerlijk ben. Ik ben blij dat de reguliere media dat ook niet serieus nemen”, zo Ilse in een interview met RTL Boulevard.

Nieuwe single van Ilse DeLange: ‘Willing’

Met grote trots plaatst Ilse de onderstaande foto op haar Instagram. Na lange tijd heeft ze dan eindelijk haar nieuwe single ‘Willing’ aangekondigd. Zij en heel veel andere mensen zijn hier uitermate enthousiast over. Het liedje wordt door de community met open armen ontvangen. Daarnaast heeft ze aangekondigd dat dit nummer een onderdeel is van een groot avontuur met veel meer muziek. We gaan dus snel meer van Ilse zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!

Dolverliefde Jake Paul zet de kogelronde pluspunten van Jutta Leerdam in de etalage (foto’s)

Jake Paul toont zijn liefde aan Jutta Leerdam door alle aandacht te richten op Jutta's vormen...