Iets met meisjes en uit de kast komen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Welke dag is het vandaag?

Voor het geval je nog niet in je agenda of telefoon hebt gekeken; het is vandaag 11 oktober en dat betekent vier dingen: Ten eerste dat een heleboel Nederlanders al elf dagen gestopt zijn met de verslaving die ze hadden vóór 1 oktober; ten tweede dat er waarschijnlijk net zoveel mensen weer begonnen zijn met waar ze mee waren gestopt; ten derde het is Wereld Meisjesdag en tot slot is het vandaag ook ComingOutDay. Reden genoeg om iets te vieren toch?

https://twitter.com/KT5UL/status/1182596979219750912

Meisjes krijgen aandacht

Sinds 2012 staat vast dat 11 oktober Wereld Meisjesdag is. En aan meisjes geven wij – zoals jullie weten – graag aandacht. We hebben er zelfs een heel forum aan gewijd. Maar, er moet gezegd worden dat Wereld Meisjesdag toch net op een andere manier aandacht geeft aan het vrouwelijk geslacht dan dat wij dat gemiddeld genomen doen en jullie normaliter van ons gewend zijn. Het draait vooral om gelijke kansen, rechten en mogelijkheden voor meisjes in ontwikkelingslanden. Dat vinden wij natuurlijk ook belangrijk. Dus go #WereldMeisjesDag!

Come eruit

Vandaag staat ook in het teken van Coming Out. Ben je een L, een G, een B, of een T? Gooi het dan vandaag eruit. Of morgen. Of overmorgen. Maak mooi gebruik van zo’n nationale dag. Een beetje theatraal zijn is af en toe toch niet verkeerd? Maar hoe ver we ook zijn, het blijft toch nog wel een taboe’tje en eigenlijk zou zo’n dag toch helemaal niet nodig hoeven zijn? Verschillen zijn er altijd al geweest en die zullen ook nooit gaan verdwijnen. Wij zeggen: Omarmen die handel. Als iedereen hetzelfde zou zijn, dan is er toch ook geen bal aan?


Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!