Iedereen heeft het over DEZE Eredivisie-goal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eigenlijk is het zonde dat er geen publiek aanwezig is, want je kunt tegenwoordig grootheden als Arjen Robben en zelfs Mario Götze aan het werk zien. Die laatste beleefde zelfs een droomdebuut…

De Eredivisie mocht gelukkig wél doorgaan. Zonder publiek, da’s jammer. Thuiszittende fans staren naar hun seizoenskaart terwijl ze grootheden als Arjen Robben en Mario Götze in ‘hun’ stadion zien ballen. Een abonnement op Fox Sports is hun enige redmiddel. Vooral PSV-fans zullen het vervelend vinden dat ze het live-debuut van Mario Götze gemist hebben. De Duitser bewees meteen waarom PSV goud in handen heeft…

Lees ook: ACHTUNG: Duitse invasie bij PSV

Mario Götze maakt opvallende goal bij PSV-debuut

Mario Götze maakte niet zomaar een goal bij PEC Zwolle – PSV. Hij legde hem na acht minuten spelen al in het netje! Een beetje geluk (of gewoon een neusje voor de goal?) kwam er bij deze opvallende goal wel bij kijken – hij werd door een Zwolle-verdediger 1 op 1 voor de keeper gezet. Danke Schön!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.