Huize Hazesland: het eerste jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het kersverse stel André Hazes en Bridget Maasland hebben eerste kerstdag samen doorgebracht met Andrés moeder. Dat samenzijn beviel zo erg dat André nu denkt aan samenwonen. 

Met de kerstdagen besloot het kersverse stelletje een bezoek te brengen aan Andrés moeder Rachel. Ze haalde wel eerst een grap met haar uit. Ze hadden namelijk verteld dat iedereen in kostuum zou komen, maar uiteindelijk was Rachel de enige die zich aan de dresscode hield. Het bleef gelukkig gezellig, want ze kon er zelf wel om lachen. Ze vindt Bridget namelijk wel echt heel leuk. Een goede match voor haar zoon dus. En daar denkt hij precies hetzelfde over.

André voelt zich enorm op zijn plek bij Bridget. Ze geeft hem een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid. Blijken die wijze woorden van zijn vader toch te kloppen. Want ook Bridget ziet zeker een toekomst in hun allebei. Dat is wel erg snel na slechts twee maanden. Maar echte liefde houd je niet tegen. Het geeft wel een mooie richtlijn voor hoe het nieuwe jaar zal verlopen. In een vogelvlucht de voorspellingen.

Het Hazes Jaaroverzicht

In januari hakt André de knoop door. Hij gaat samenwonen met Bridget. Bridget wordt voor de eerste keer mama genoemd door Andreus junior. De twee lijken dolgelukkig met elkaar. Wel valt het op dat het stel in het openbaar geen alcohol meer drinkt. De geruchten doen al snel de ronde, maar nog nergens uitsluitsel of Bridget zwanger is. In maart stappen de geliefden wel officieel in het huwelijksbootje.

Na de bruiloft dan kan dan eindelijk het hoge woord eruit: Bridget is zwanger! In april en mei volgt een lange huwelijksreis en komt Bridget terug met een grote ronde buik. In juli wordt Andreus junior junior geboren. Maar na de geboorte beginnen de scheurtjes in de relatie. André is voor zijn muziek vaak lang van huis. Hij plaatst wel verdacht veel foto’s met de achtergrondzangeressen. Bridget vertelt in Linda over haar moeilijke periodes en hoe ze André zo erg kan missen. In augustus hebben de twee een enorme ruzie en slaapt André een tijdje bij zijn moeder.

Nat najaar

In september komt het stel weer bij elkaar en gaan ze samen op vakantie. Oktober lijkt het alleen weer heel kil tussen de twee. En in november blijkt André verliefd te zijn geworden op Merel Westrik. Zij wil al heel lang kinderen en André blijkt de meest vruchtbare kandidaat van Nederland.

Een jaar later, tegen de feestdagen, liggen Bridget en André waarschijnlijk alweer in scheiding. André viert met Merel kerst bij zijn moeder. Die vindt dat helemaal niet erg, want zij vindt Merel heel erg leuk en een goede match voor haar zoon.

Hetzelfde liedje

We kunnen dus tijdens de kerstdiners van 2020 misschien hetzelfde gesprek hebben als dit jaar. Want of je het wil of niet: het liefje van André Hazes is al decennia onderwerp van gesprek. Al is het natuurlijk hopen dat het vuurtje tussen de twee niet zo snel op zal branden als in deze voorspelling. Vooralsnog lijkt André zich nog uitstekend te vermaken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten