Huh: Charly Luske krijgt toestemming voor vreemdgaan met Marly van der Velden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Charly Luske is de laatste tijd al veel in het nieuws omdat hij zijn handjes en andere lichaamsdelen niet altijd thuis kan houden. Terwijl zijn huwelijk op het spel staat krijgt hij toch volledige toestemming om met Marly van der Velden het bed in te duiken!

Charly Luske gaat vreemd in GTST

Charly Luske is de laatste tijd verassend veel in de media te zien. Helaas voor Charly niet omdat hij altijd een lieverdje is. Nu kwam er naast zijn zangcarrière weer iets anders op zijn pad. De zanger mocht namelijk een rol spelen in de eeuwige soap serie Goede Tijden Slechte Tijden. Eerder was Charly ook al te zien in het fictieve plaatsje Meerdijk als de advocaat Lars Benschot. Blijkbaar deed Charly het met zijn charmes goed voor de kijkcijfers en heeft hij wederom een rol te pakken. Dit keer krijgt hij niet zomaar een rol maar hij komt als een verleider. GTST wil misschien een beetje Temptation Island spanning gebruiken in de serie. In de maand promo is te zien dat Charly gaat proberen om Marly van der Velden te verleiden. Hij lijkt het niet alleen te gaan proberen maar Charly en Marly liggen al samen in bed..
Charly Luske blijft samen met Tanja Jess

Het huwelijk van Charly Luske en Tanja Jess liep de afgelopen weken niet over rozen. Er kwamen via meerdere roddelkanalen allerlei verhalen naar boven over Charly Luske en zijn buitenhuwelijkse activiteiten. Zo zij hij foto’s en spraakberichten hebben gestuurd naar veel dames. De geruchten gaan dat Charly Luske meerdere keren met vrouwen heeft afgesproken in hotelkamers. Charly zou volgens die vrouwen een open relatie hebben. Dit is alleen niet met zijn vrouw Tanja Jess besproken. In interviews reageert Charly met vreemde uitspraken over dat heel veel BN’ers vreemd gaan in hun relatie. Toch lijkt het nu weer goed te gaan tussen Charly en Tanja want ze zijn samen te zien in een nieuw programma. Tijdens het nieuwe tv programma Code van Coppens: de wraak van de Belgen g moeten twee bekende duo’s tegen elkaar strijden in een speciale escaperoom. Genoeg tijd om even de huwelijksproblemen te bespreken dus.

Tanja Jess hangt in de doeken

Nu zal Tanja misschien niet heel blij zijn met de nieuwe rol in GTST van Charly maar ze heeft zelf ook mee gedaan aan de serie. Jaren geleden, in 1997 brak ze door met haar rol als Bowien Galema. Eigenlijk volgt Charly zijn vrouw dus jaren later op. Tanja Jess is ondertussen al 55 jaar maar nog steeds enorm in vorm. Hier doet de blondine ook haar uiterste best voor. Regelmatig deelt Tanja op haar Instagram een foto dat ze aan het sporten is. Haar man Charly is natuurlijk ook enorm veel in beweging dus ze moet een beetje bijbenen. Nu deelde Tanja een beeld waarin ze wel een hele lenige pose aanneemt. Tanja Jess hangt letterlijk in de doeken. Zelf schrijft Tanja bij de foto dat het een vorm van  ontspanning yoga is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!