Huh: Actrice Vajèn van den Bosch stiekem beroemd in buitenland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vajèn van den Bosch is een echte alleskunner, zo zien we haar regelmatig op de beeldbuis. Je kan Vajèns stem horen in verschillende tekenfilms en ze speelt grote rollen in musicals. Tegenwoordig is deze blonde dame regelmatig in Hamburg te vinden. Maar waarvoor precies?

Vajèn van den Bosch begon al vroeg

Vajèn van den Bosch heeft op 13-jarige leeftijd al erg veel bereikt. Zo doet ze mee aan de finale van The Voice kids in 2012 en had ze een rol bij de musical van de Efteling. Hier was de Brabantse dus nog in haar begin jaren maar al erg succesvol. Ze won de finale van The Voice kids niet maar er gingen wel meer deuren voor Vajèn open. Zo speelde Vajèn de rol van Fiona van de musical Shrek. Daarna rolde ze door in de musical wereld en speelde ze onder andere met haar zussen veel verschillende rollen. Na alle musicals pakte Vajèn een rol in de populaire tienerserie Spangas. Ze was hier zo succesvol in dat ze ook werd gevraagd voor de spin off van Goede Tijden Slechte Tijden: Nieuwe tijden. 

Vajèn wil meer eigen nummers

Vajèn is dus een echt Multitalent, zo kan deze dame ook erg mooi zingen. Vajèn heeft veel nummers opgenomen waarvan een aantal persoonlijk  zijn. Zo staat ze ook regelmatig op het podium waar ze haar nummers voor publiek of tv zingt. Naast haar eigen nummers heeft Vajèn veel nummers in samenwerking met Disney. Ze mag de kindernummers inzingen waaronder voor de nieuwste Disneyfilm Encanto. Vajèn geeft aan dat ze graag nog meer nummers zelf wil schrijven en uitbrengen, ze noemt het zelfs haar droom. Als we kijken naar het succes dat deze 23-jarige nu heeft zal het vast niet lang meer duren voordat deze droom werkelijkheid wordt.

Vajèn pakt enge hoofdrol in Duitse musical

Wat nog meer opvalt aan de carrière van Vajèn is dat ze niet alleen de Nederlandse entertainment wereld haar graag inzet maar dat ze nu ook is gekaapt door Duitsland. De Duitse sterrenspotters moeten hebben gezien dat deze dame zoveel talent heeft, want ze verkiezen haar zelfs boven hun eigen musical sterren. Vajèn pakt namelijk de hoofdrol in de musical Wicked. Ze speelt Elphaba, een groene heks. De musical is een mega hit en Chantal Janzen speelde al eerder in de Nederlandse versie de hoofdrol van Elphaba. Vajèn woont nu ook al bijna 2 jaar in Duitsland en ze heeft vele Duitse fans aan haar voeten hangen. Momenteel heeft ze de stad Hamburg als thuisbasis.

Vajèn is nog altijd single

Vajen van den Bosch is een super knappe vrouw, actrice, zangeres en ze spreekt ook nog eens stemmen in. Je zou denken dat de mannen aan Vajèn haar voeten liggen maar blijkbaar zit de ware er nog altijd niet tussen. Vajèn had al bijna vijf jaar geleden haar laatste serieuze relatie. Dit was met Lennart Timmerman, die ook bekend is van Spangas en meerdere tienerfilms. We zijn benieuwd wie het volgende liefje van de mooie Vajèn wordt.

Momenteel is Vajèn aan het genieten van de zon:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen