Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live tv? Het eerste debat voor de presidentiële verkiezingen van Amerika volgend jaar was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

Wat vanaf minuut één duidelijk werd tijdens het eerste debat tussen President Donald Trump en presidentskandidaat Joe Biden is dat deze mannen elkaar diep haten. Het debat zelf werd omschreven als ’totale chaos’: zowel Trump als Biden hielden zich niet aan de regels, praatten constant door elkaar heen en lieten elkaar verbaal nauwelijks heel.

Lees ook: Mooie Kayleigh (32) is Trumps nieuwe persvoorlichter

Biden vs. Trump: ‘would you shut up, man?’

Het was een over-en-weer van nu al iconische zinnen als ‘China heeft je lunch gestolen, Joe’ en ‘Kan je asjeblieft je kop houden, man?’. Het is maar goed dat deze twee boze bejaarden flink wat meters uit elkaar stonden, want anders was het ongetwijfeld niet bij woorden gebleven. Je krijgt spontaan medelijden met de Amerikaanse kiezer.

Na het zien van onderstaande beelden lijkt Mark Ruttes ‘gewoon je bek houden’ ineens heel onschuldig!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...