Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live tv? Het eerste debat voor de presidentiële verkiezingen van Amerika volgend jaar was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

Wat vanaf minuut één duidelijk werd tijdens het eerste debat tussen President Donald Trump en presidentskandidaat Joe Biden is dat deze mannen elkaar diep haten. Het debat zelf werd omschreven als ’totale chaos’: zowel Trump als Biden hielden zich niet aan de regels, praatten constant door elkaar heen en lieten elkaar verbaal nauwelijks heel.

Lees ook: Mooie Kayleigh (32) is Trumps nieuwe persvoorlichter

Biden vs. Trump: ‘would you shut up, man?’

Het was een over-en-weer van nu al iconische zinnen als ‘China heeft je lunch gestolen, Joe’ en ‘Kan je asjeblieft je kop houden, man?’. Het is maar goed dat deze twee boze bejaarden flink wat meters uit elkaar stonden, want anders was het ongetwijfeld niet bij woorden gebleven. Je krijgt spontaan medelijden met de Amerikaanse kiezer.

Na het zien van onderstaande beelden lijkt Mark Ruttes ‘gewoon je bek houden’ ineens heel onschuldig!

Laatste nieuws

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.

Gerelateerde berichten