Hollands Next Pipi Langkous

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
bibi

Het was weer ouderwets smullen bij HNTM. Al zat deze aflevering wel vol gekkigheid. En werd het heter dan ooit. En we leren eindelijk wie van de modellen het beste kan dansen.

3 + 3 = 6

Paultje is, als we de deelnemers mogen geloven, altijd recht voor zijn raap. Voor ons voelt het altijd een beetje aan als een ex-bewoner van het Pieter Baan Centrum die aan de pep zit.

Raar stemmetje, altijd opgewekt, en een houding waar Hannibal Lecter nog rillingen van zou krijgen. En deze malle jongen laat iedereen deze week lekker dansen.

Op de wonderschone tonen van Pipi Langkous laat Paultje alle kandidaten losgaan. De ongemakkelijkheid spat ervan af. Of ze nou zoals Bibi ‘het ritmegevoel van een platgestampte garnaal’ hebben.

Ga je voor mij dansen?

Maar serieus, wat voor enge vent is Paultje? We krijgen nu nog kippenvel van hem. Hij vraagt nog net niet aan de kandidaten of ze even naakt over zijn knie willen.

Over naakt gesproken: Nick grijpt zijn kans. En Paultje geniet enorm van Nicks “sterkste punten”. Als onze Paulus dit soort taferelen ook bij echte castings doet, dan vermoeden we dat er nog een #metoo schandaaltje boven water komt…

It’s getting hot in here

Maar goed, genoeg over Paultje, terug naar de talentenjacht. In de volle zon met hete lampen in een benauwde trein, wat kan er misgaan? De styliste meet iedereen een Russische bontjas van proporties aan. We mogen maar blij zijn dat er geen echte passagiers in die tram zaten, die hadden een zweetlucht om zich heen gehad waar zelfs een zwijn nog van over zijn nek gaat. Gelukkig was de opdracht maar 15 minuten. Veel langer kan ook niet, dan had je de gesmolten modellen kunnen opdweilen.

Wel een makkelijke shoot voor die fotograaf. De modellen kiezen grotendeels hun eigen kleding en eigen pose. De opdrachtgever houdt ook lekker zijn smoel.

Die onzekerheid doet sommige modellen de das om. Bibi, de platgestampte garnaal, vindt zichzelf een rebel en een hippie. Maar stop met aanwijzingen geven en ze verandert in een hert dat in een stel koplampen kijkt. Marcus en Jay daarentegen blaken van het zelfvertrouwen. Zeker Jay: Deze jongen heeft flair en dat spat ervan af! Zijn foto is dan ook een van de beste. In de woorden van de jury: “this look gets you hired“.

Silke en Boring Bibi

Laten we maar met de deur in huis vallen: Maha valt deze week af. Haar foto was niet sterk genoeg. Maar er waren ook andere modellen die opvielen bij de eliminatie.

Vorige keer schreven we nog hoe de Friese blondine Silke door het oog van de naald kroop. Haar suffige uitstraling kostte haar bijna de race. Maar Suffe Silke heeft zich als een rups ontpopt tot Silke.

Stoute, spannende Silke. En dat levert haar verdiend de beste foto op. Wel is haar sufheid besmettelijk. Sorry Bibi. Bij deze dopen we jou tot Boring Bibi. Volgende week krijg je gelukkig nog een kans je te bewijzen. Misschien even inspiratie vinden op je eigen Instagram?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!