Hollands Next Pipi Langkous

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
bibi

Het was weer ouderwets smullen bij HNTM. Al zat deze aflevering wel vol gekkigheid. En werd het heter dan ooit. En we leren eindelijk wie van de modellen het beste kan dansen.

3 + 3 = 6

Paultje is, als we de deelnemers mogen geloven, altijd recht voor zijn raap. Voor ons voelt het altijd een beetje aan als een ex-bewoner van het Pieter Baan Centrum die aan de pep zit.

Raar stemmetje, altijd opgewekt, en een houding waar Hannibal Lecter nog rillingen van zou krijgen. En deze malle jongen laat iedereen deze week lekker dansen.

Op de wonderschone tonen van Pipi Langkous laat Paultje alle kandidaten losgaan. De ongemakkelijkheid spat ervan af. Of ze nou zoals Bibi ‘het ritmegevoel van een platgestampte garnaal’ hebben.

Ga je voor mij dansen?

Maar serieus, wat voor enge vent is Paultje? We krijgen nu nog kippenvel van hem. Hij vraagt nog net niet aan de kandidaten of ze even naakt over zijn knie willen.

Over naakt gesproken: Nick grijpt zijn kans. En Paultje geniet enorm van Nicks “sterkste punten”. Als onze Paulus dit soort taferelen ook bij echte castings doet, dan vermoeden we dat er nog een #metoo schandaaltje boven water komt…

It’s getting hot in here

Maar goed, genoeg over Paultje, terug naar de talentenjacht. In de volle zon met hete lampen in een benauwde trein, wat kan er misgaan? De styliste meet iedereen een Russische bontjas van proporties aan. We mogen maar blij zijn dat er geen echte passagiers in die tram zaten, die hadden een zweetlucht om zich heen gehad waar zelfs een zwijn nog van over zijn nek gaat. Gelukkig was de opdracht maar 15 minuten. Veel langer kan ook niet, dan had je de gesmolten modellen kunnen opdweilen.

Wel een makkelijke shoot voor die fotograaf. De modellen kiezen grotendeels hun eigen kleding en eigen pose. De opdrachtgever houdt ook lekker zijn smoel.

Die onzekerheid doet sommige modellen de das om. Bibi, de platgestampte garnaal, vindt zichzelf een rebel en een hippie. Maar stop met aanwijzingen geven en ze verandert in een hert dat in een stel koplampen kijkt. Marcus en Jay daarentegen blaken van het zelfvertrouwen. Zeker Jay: Deze jongen heeft flair en dat spat ervan af! Zijn foto is dan ook een van de beste. In de woorden van de jury: “this look gets you hired“.

Sexy Silke en Boring Bibi

Laten we maar met de deur in huis vallen: Maha valt deze week af. Haar foto was niet sterk genoeg. Maar er waren ook andere modellen die opvielen bij de eliminatie.

Vorige keer schreven we nog hoe de Friese blondine Silke door het oog van de naald kroop. Haar suffige uitstraling kostte haar bijna de race. Maar Suffe Silke heeft zich als een rups ontpopt tot Sexy Silke.

Stoute, spannende sexy Silke. En dat levert haar verdiend de beste foto op. Wel is haar sufheid besmettelijk. Sorry Bibi. Bij deze dopen we jou tot Boring Bibi. Volgende week krijg je gelukkig nog een kans je te bewijzen. Misschien even inspiratie vinden op je eigen Instagram?

Dit bericht bekijken op Instagram

🛁🛁🛁

Een bericht gedeeld door Bibi Doesburg (@hntm_bibidoesburg) op

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten