Hoe win je van verveling?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl wereldwijd tegen ziekte gevochten wordt zijn wij op een veel lager, maar zeker niet onbelangrijk niveau bezig met een andere strijd. De strijd tegen verveling. Iedereen benadert deze #stayathomechallenge op een andere manier, maar wat is nou het meest effectieve middel tegen verveling? Een rondje internet brengt je op allerlei originele ideeën…

‘Stomme’ challenges

Toen er in ‘normale’ tijden elke week een nieuwe internetchallenge met bijpassende hashtag bedacht werd, zuchtten we met z’n alleen steeds: dit is wat een overschot aan tijd met de mens doet. Nu we allemaal met een chronisch gevalletje tijd teveel zitten, beginnen die ‘stomme’ challenges ineens aantrekkelijk te worden. Zeker als deze uitdagingen een maatschappelijke boodschap met zich meedragen. Maak handen wassen leuk, doe de #stayathomechallenge!

Hogere sferen

Een typisch Nederlandse manier om die aanstaande muurstaar-marathon wat leuker te maken: er eentje opsteken. Deze nationale favoriet in de categorie ’tijd doden’ wordt op dit moment bedreigd door het sluiten van horecagelegenheden, dus ook coffeeshops. Er ontstonden enorme rijen voor de shops omdat iedereen snel z’n voorraad wilde aanvullen voordat alle deuren op slot gingen.

‘Tegenhanger’ alcohol blijkt verbazingwekkend genoeg minder populair bij eindeloze thuiszit-sessies. De pleepapier-schappen worden steeds leeggeplunderd, terwijl er nog genoeg bier en wijn in de supermarkten ligt. Het zal vast met tripjes naar de glasbak te maken hebben.

Lees ook: Hamsteren voor beginners

Bedgymnastiek

Let op: over negen maanden worden er ineens veel meer baby’s geboren over de hele wereld. Als alle activiteiten op zijn, blijft er namelijk vaak maar één ding over. Nu de mondiale populatie massaal op Netflix zit, ontkomen we natuurlijk niet aan het onvermijdelijke …& chill-deel. Zitten daar verder nog risico’s aan vast? Jazeker!

Lees ook: Nostalgisch in quarantaine

Doe het niet met iemand die geïnfecteerd is. Dat is namelijk vragen om ziekte. Voor de wijsneuzen: ja, ook als je het zoenen achterwege laat. Zie maar eens een standje te bedenken waarbij je anderhalve meter afstand kan behouden. Allebei gezond? Gaan met die banaan!

Een Orlando Bloompje

Wie in z’n eentje tussen de beeldschermen, grammetjes gedroogd geluk en kratten pils zit te wachten tot dit alles voorbij is: doe een Orlando Bloompje! De acteur gaf aan dat toen hij mentaal in een diep dal zat hij alle, maar dan ook echt alle vormen van vleesvertier in de ijskast zette. Zes maanden lang. Hij kwam meer in contact met zijn vrouwelijke kant en voelde zich extreem gefocust. Vlak daarna regelde hij niemand minder dan Katy Perry. Geduld wordt beloond!

Lees ook: Katy Perry wordt voor eerste keer milf

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!