Hoe is het nu met Tooske Ragas?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tooske Ragas was jarenlang een favoriet presentatrice op de Nederlandse televisie. Ze werd bij het grote publiek vooral bekend als presentatrice van talentenshow Idols. Jaren later vraagt iedereen zich af, hoe gaat het nu met Tooske Ragas?

Als presentatrice van Idols vergaarde Tooske Ragas snel roem. Na de talentenjacht presenteerde ze verschillende programma’s, speelde ze een aantal rollen en begon ze aan een carrière als zangeres. De presentatrice werkte van 2007 tot 2013 bij SBS en presenteerde programma’s als Wie ben ik? en Huizenjacht. Maar wat doet dit multi talent tegenwoordig eigenlijk?

Lees ook: Hoe is het nu met GTST-actrice Pip Pellens?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tooske Ragas Official (@tooskeragas)

Relatie met Bastiaan

Tooske leerde haar man Bastiaan kennen op het podium. In de theatervoorstelling De 3 musketiers speelde Tooske de rol van Constance. Bastiaan was haar tegenspeler. Op het podium werden de twee verliefd. Er was alleen een klein dingetje, Tooske was al getrouwd op dat moment. Ze had op dat moment een huwelijk met de Amerikaan Keith Davis. Uiteindelijk wist Bastiaan het te winnen van Keith en verbrak Tooske haar huwelijk voor een ander.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tooske Ragas Official (@tooskeragas)

Ragas reist rond

Voor RTL 4 mocht Tooske een realityserie maken. Samen met haar man en kinderen trok Tooske voor Ragas Reist Rond 4 maanden de wereld in. Ze trokken steeds vijf dagen in bij een gastgezin. Zo konden ze ervaren hoe het leven is in de jungle van Brunei, in een Japanse miljoenenstad of op de steppe van Mongolië. Bastiaan en Tooske mochten mee naar het werk van hun gastheer en de kinderen bezochten de lokale school in het gebied.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tooske Ragas Official (@tooskeragas)

De broer van Tooske

2020 was een extra zwaar jaar voor Tooske. Ze verloor namelijk haar broer Jip. ‘Mijn hart zal nooit meer hetzelfde zijn’, schrijft Tooske op haar Instagram pagina. ‘maar ik vertrouw erop dat liefde sterker is dan dood. Ook morgen komt de zon weer op.’ Wat er ook gebeurt, Tooske staat gelukkig nog altijd positief in het leven. Dat maakt haar een inspiratie voor velen.

Dancing with the Stars

Ook zat Tooske in het programma Dancing With The Stars. In haar glitterjurk was ze, tegen eigen verwcahtingen in, een van de beste kandidaten. Toch moest ze voor de finale de show verlaten. Tooske kreeg niet genoeg stemmen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tooske Ragas Official (@tooskeragas)

Tooske speelde in The Passion

Er speelden veel BN’ers in de afgelopen editie van The Passion en Tooske was geen uitzondering. Met haar musical achtergrond was ze natuurlijk een logische keuze. Ze speelde een van de discipelen. Daarmee kon ze eindelijk weer een musical rol meepakken.

Tooske Ragas presenteert Shownieuws

Tooske is ook een van de vaste presentatrices van Shownieuws. In haar eerste uitzending mocht ze in de laatste paar minuten aankondigen dat ze het team kwam versterken: “Welkom terug bij Shownieuws, ik ben dus die nieuwe presentatrice van dit programma” maakte ze vrolijk bekend. Wel geeft Tooske toe dat er achter de schermen veel aan haar wordt geknutseld bij het programma. Ze ziet er blijkbaar compleet anders uit voordat de visagiste aan haar begint. Het verschil deelt Tooske op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tooske Ragas Official (@tooskeragas)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...